Kemerburgaz Gezisi (14 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan damast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,847
Ynt: Kemerburgaz Gezisi (14 Şubat 2010)

c@n' Alıntı:
Selam dostum bende kymco mxu 500 vardı orjinal önde 22 metre halatlı vinç filan olan serilerden ben mxu500 ile 2 tonluk 91 model bmw 4x2 5.25 tds aracı araziden çıkardım kymco mxu 500 le senin atv arasında çok buyuk fark olucağını tahmin etmiyorum

bakalım görücez hayırlısıyla o gün bi gelsin denerim bende bakalım neyapabilicek motor die benım sıkıntım ayakbağı olmak motorla o yüzden pek zorlamamak için kaçarım biraz anca öle eşlik edebilirim sağsalim:D

Etiketler

vallaha 7 mart demişiniz bakalım 7 marta kadar biraz sıkıntılı bir dönemdeyim iş değişikliği yapabilirim herhan onun koşuşturması icerisindeyim bakalım eğer müsait olursam gelicem sol ön hubs segmanını krana kadar arazideyiz eğer segman yine çıkarsa yerinden sol hubs ın icine zaten segmanı kaynatıcam yani lanet olsun 6 7 defa araziye girdiysem 2 sinde en zorda kaldığım zaman segman yerinden fırlıor tam sol tam sağ yapamıyorum arazi icinde

en sonunda flanş yaptırıcam hubs icine ve sürekli 4x4 yapıcam aracı diffransiyelleride hevy duty yapıcam yani bu aralar zaten bir müsait kalsam otomotik hubs ında dicem lanet gitsin 4x4 sürekli miss

c@n' Alıntı:
vallaha 7 mart demişiniz bakalım 7 marta kadar biraz sıkıntılı bir dönemdeyim iş değişikliği yapabilirim herhan onun koşuşturması icerisindeyim bakalım eğer müsait olursam gelicem sol ön hubs segmanını krana kadar arazideyiz eğer segman yine çıkarsa yerinden sol hubs ın icine zaten segmanı kaynatıcam yani lanet olsun 6 7 defa araziye girdiysem 2 sinde en zorda kaldığım zaman segman yerinden fırlıor tam sol tam sağ yapamıyorum arazi icinde

sen gelde sekman çıkarsada takarız orada ;)

damast' Alıntı:
sen gelde sekman çıkarsada takarız orada ;)

yaaa camur icinde kimseyi oyalamak vs istemem erkekcesi ağız tadımı kaçırıyor 10 tanesi 1 tl olan lanet segman düşünüyorumda cidden oo segmanı oraya kaynatıcak temiz işcilik yapabilicek birini bulursam 2 nokta kaynak yaptırıcam aks sökmekten sökmeye lazım veya diski sökmekten sökmeye 2 nokta kaynak işimi fazlası ile görür

sökerken biraz uğraşırım okadar ama arazide kalmaktan iyidir

zaten artık arazide kalmaktan korkmam

dabl varya problem yok çok benzer bir atv sahiptim bende gol balık tulumu ile 65 cm suya foşş diya dalıyorumdum jeeplerin takılıcağı bir çok yerde eminim problemsiz cıkar gider arkadaşımız tecrubelerime dayanarak söylüyorum en iyi arazi taşıtı eski bilgisayardan bulayım atv ile yaptığım gezi resimlerini dabl korkusu geçsin babanne koltuk vs hiç bir şekilde takılmadan geçicek tek arac
yuk olucam dior ama blmiorki en rahat oo olucak bize bile yardım edebilicek

c@n' Alıntı:
yaaa camur icinde kimseyi oyalamak vs istemem erkekcesi ağız tadımı kaçırıyor 10 tanesi 1 tl olan lanet segman düşünüyorumda cidden oo segmanı oraya kaynatıcak temiz işcilik yapabilicek birini bulursam 2 nokta kaynak yaptırıcam aks sökmekten sökmeye lazım veya diski sökmekten sökmeye 2 nokta kaynak işimi fazlası ile görür

sökerken biraz uğraşırım okadar ama arazide kalmaktan iyidir

zaten artık arazide kalmaktan korkmam

dabl varya problem yok çok benzer bir atv sahiptim bende gol balık tulumu ile 65 cm suya foşş diya dalıyorumdum jeeplerin takılıcağı bir çok yerde eminim problemsiz cıkar gider arkadaşımız tecrubelerime dayanarak söylüyorum en iyi arazi taşıtı eski bilgisayardan bulayım atv ile yaptığım gezi resimlerini dabl korkusu geçsin babanne koltuk vs hiç bir şekilde takılmadan geçicek tek arac

yüreğime su serptin vallahi:D işte sizlerin gittiği yollara bakınca biraz korktum hatta yalan sölemiyim baya bi korktum ben nasıl giderim buralardan die hehehe:D resimleri görmek bana artı katar ve sanırım birazda beni gazlar:D:D birde ' babanne koltuk vs hiç bir şekilde takılmadan geçicek tek arac' anlayamadım bunu
yuk olucam dior ama blmiorki en rahat oo olucak bize bile yardım edebilicek

babaanne ve koltuk denilen bölgelerde en iyi şekilde off road donanımı olan araçlarımız bile takılıyor havalı ön arka %100 diff lock olan kalıyorken senin bizim yanımızda olman yakın bir köyden atv ile yardıma gidip gelebilmen anlamına geliyor yani 4x4 traktör sahibi bulup gelmek gibi görevler yapabilirsin

7 martta yapılıcak olan herhalde fazla ağır bir etap olmaz diye düşünüyorum gezi tadında olunca daha fazla zevk alıyor insan çamura batıp kaldınmı 7 8 saat uğraşıyorsun yardım gelmesi çekmek zart zurt orta sertlikte ve yer yer hafif su geçişli bir off road en güzeli

şimdi anladım ve tabiki elimden geleni yapmak için orda olucam ve inş. öle bi sıkıntı yaşamayız ama yaşasak bile giderim köyleri gezerim o bile zevk verir:D eğer 7 mart olursa yeri burdamı kararlaştırıosunuz burdanmı takip edim yoksa takvime geçiyor dime

dabl' Alıntı:
şimdi anladım ve tabiki elimden geleni yapmak için orda olucam ve inş. öle bi sıkıntı yaşamayız ama yaşasak bile giderim köyleri gezerim o bile zevk verir:D eğer 7 mart olursa yeri burdamı kararlaştırıosunuz burdanmı takip edim yoksa takvime geçiyor dime

%100 konusu açılır eli kulağında ben konuların birinde 7 mart die bişi okudum zaten yeni gezi konusu açılırsa burayada yazarlar emin ol

bende yukarılarda 7 mart buluşalım die okudum bakalım takip edelim artık birde şu atv li resimleri bi görsem iyice neyle karşılaşıcağımı biraz anlayabilirim ona göre techizatlı gelirim:D

toplasan 30 km ama 7 8 saat sure yolculuk oluyor
full depo + 5 litre koy bagajına

araziye girmeden ve arazi icinde 30 km yani

Çok güzel bir gezi olmuş.Bize bu gezinin karelerini aktaran,gezide emeği geçen,halatları bağlayan ve yiyen bilirlere çok teşekürler.

Uzun bir zamandir gezenbilir gurubundan böyle çesur bir aktivite görememiştik.

Katılan ve emeği geçen herkesi kutlarım ve devamını beklıyorum.

c@n' Alıntı:
toplasan 30 km ama 7 8 saat sure yolculuk oluyor
full depo + 5 litre koy bagajına

araziye girmeden ve arazi icinde 30 km yani

ooo süper motorla geliceğim için buluşma noktasında tekrar fulleyip nolur ne olmaz die de az bi yedek benzinde yeterli olucaktırben uzun bekliyordum

Gideceğimiz yeride belirleyelim biran önce ondan sonra da konu açalım.
Bizim iyi bildiğimiz bir parkur yok.
Murat bey (damast) sizin bildiğiniz bir yer varsa orası olsun bu seferde şile olabilir.

şile uzak 50 km sadece gidiş tutuyor hem zamandan yana kayıp yaşamaktan ise bizim arkabahcemiz gibi olan bahceköy orman yolu , kemerburgaz filan dalış yaparız hem erken girer hava kararmadan çıkarız atv ve normal motorlarla gelicek arkadaşlar zorlanmazlar (soğuktan)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR