Kelepir Bally Balco C80 Yapıştırıcı ( Teneke Ambalaj)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suyabatmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,278

suyabatmaz

Zirve
Yer
Marmaris
Web
www.barissuyabatmaz.com
Merhaba,

Bir proje için satın aldım. Fazla kalan hiç açılmamış teneke Bally C80 yapıştırıcı. Fotoğrafı ben çektim.
Piyasa fiyatını bilen bilir.

Fırsattır.

Teneke Fiyatı: 90TL

Hiç açılmamış İki teneke mevcut.

bally-1.JPG

Etiketler
Ynt: Kelepir Bally Balco C80 Yapıştırıcı ( Teneke Ambalaj)

Hayırlı Satışlar.

Ama bu ürünün satışı konusunu Vasıta bölümünde açmanın amacını anlayamadım.
:smiley:

Deri konfeksiyoncuların ve genelde ayakkabı saraciyecilerinin kullandığı bu ürünü vasıtalarda döşeme yapıştırmak için mi kullanılmasını düşünüyorsunuz.??

Başka bir bölüme taşısam ama DİĞER bölümünden başka uygun yer yok ki :(

Merhaba Murat,

Çok teşekkür ederim. Evet oto döşemeci arkadaşlar için buraya açtım ama tabi DİĞER bölümüne taşınabilir, sakıncası yok. Kendi projem için biraz abartarak fazla aldım :smiley:
Nerede olduğunun önemi yok tabi ;D ;D ;D

İyi çalışmalar,

Barış

Nefes açıcı, sorun giderici, mutluluk vericilerin bulunduğu yere ilan verebilirsin
Ankara ÇinÇin tarafında 10 dakkada gider bu ürün:smiley:
hakkaten fırsat :D

Sentinel' Alıntı:
Nefes açıcı, sorun giderici, mutluluk vericilerin bulunduğu yere ilan verebilirsin
Ankara ÇinÇin tarafında 10 dakkada gider bu ürün:smiley:
hakkaten fırsat :D

Selam Fırat,

İstanbul'da, bahsettiğin özelliklerdeki arkadaşların yoğun olduğu bölge Taksim ama oraya tezgah açmak da bana gelmez ;D ;D ;D
Bakalım, birinin işine çok yarayacak :smiley:

Barış

Balicinin emeklilik yatırımı gibi....
Tenekeyle al. hayat boyu çöz. ;)

Barış senin projeyi merak ettim asıl
Arabayı civata somun yerine baliyle mi topladın...
;D

Sentinel' Alıntı:
Balicinin emeklilik yatırımı gibi....
Tenekeyle al. hayat boyu çöz. ;)

Barış senin projeyi merak ettim asıl
Arabayı civata somun yerine baliyle mi topladın...
;D

Evet Fırat, itiraf ediyorum. Proje benim araçtı, bu iki teneke artan bali ( araç kısa şase olunca arttı ) ;D ;D ;D

suyabatmaz' Alıntı:
Evet Fırat, itiraf ediyorum. Proje benim araçtı, bu iki teneke artan bali ( araç kısa şase olunca arttı ) ;D ;D ;D

galvaniz şaseden sonra yeni uygulama bali şase.... :smiley:

Anladım, siz landroverciler ondan arabalarınıza bu kadar BAĞLISINIZ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR