Ynt: Kedi Yavruları
Yavrulara elimle dokunmuyordum ama birkaç defa yataktan aşağı düştüler halının üzerine . Anneleri de yoktu , mecburen yavaşça alıp tekrar yatağın üzerine koydum , birde kutuya koyarken dokundum onun dışında hiç dokunmadım . Dün akşam üstü marketten iki büyük kutu aldım , birini kesip diğerinin yanlarına ve altına yapıştırdım soğuk geçmesin diye, içine de en sevdiğim hırkamı serdim , zaten sahiplenmişlerdi hırkamı , hediye ettim kendilerine : ) Yavruları koydum kutunun içine , anneleri de hemen yanlarına kıvrıldı .
Anne kediyi ara sıra hava çok soğuk olduğunda annemden habersiz odama götürüyordum , halının üzerinde uyuyordu . Çünkü kapının önünde öylece bekliyor hiçbir yere gitmiyor yoksa . Odamı ordan biliyor . Birde şöyle bir durum var , evde annem veya babam varsa veya başka bir yabancı , kapı açık olsa bile asla içeri girmez . Ama ben tek başımaysam kovsam bile çıkmaz dışarı , otoritem yok üzerinde : ) pek umrunda değilim . Yavrularını da getirip benim odama koymuş . Merdivenlerden çıkmış , sağa U dönüşü yapmış , uzunca bir holden yürümüş , tekrar sağa dönmüş . Bir kedi için baya zahmetli gerçekten : ) Genç yaşta anneanne oldum diyorum kendi kendime : )