Kaz Dağları'nın Zirvesi; Sarıkız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan celal yalçın Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,623
Ynt: Kaz Dağları'nın Zirvesi; Sarıkız

Ferhat Bey;
Aynı söylediğiniz gibi. Aslında Milli Park içinde kamp alanları var. Ama görevliler sorun çıkarıyor. Hatta rehber almadan girmenize izin vermek istemiyorlar. Şenlik döneminde tölerans oluyor. Yani kamp yapabiliyorsunuz. Şenlik dönemi boyunca 24 saat JANDARMA güvenliği sağlıyor. Jandarma'da orada kalıyor.

Etiketler

ülkemizin gerçek doğa hazinelerinde birisi kaz dağları, hemen her köşesi ayrı güzel. gidip görenlere, gördüklerini buradan aktaranlara teşekkür ediyorum..

sarıkızın hazinesi gerçektir bu bir ikincisi ise o dağları şimdi delik deşik etmek için ellerinden geleni yapıyor maden arama şirketleri maalesef :(

Sayın Hipokrat ve Uçankarga;
Herşeyden önce, doğal dengeyi bozmadan elde edeceğiimiz kazançları göremeyen veya görmemezlikten gelip dağları delik deşik edenleri kınıyorum. Kaz dağları müthiş bir yer. Anlatılamaz ,yaşanır. Daha epeyce fotoğraf var ama düzenleyip, yayınlamaya fırsatım olmadı. İlerde onları ve haritadaki yerlerini yayınlayacağım. Hoşca kalın.

sayın celal bey ben bir doğa dostu ve aşığı olarak sadece çok ama çok fazla kaybımız var ve de olacak diye düşünüyorum.bunu engellemek adına da ne gerekiyorsa yapılmalıdır.en son ve canlı örnek kütahyadaki eti gümüş madenindeki yaşanan kaza ders olmalı ama o bile bir anlam ifade etmez açgözlüler için :(

Sayın Uçankarga
Doğa dostlarıyla tanışmak bana müthiş onur veriyor. Beni mutlandırdığınız için teşekkür ederim. Kütahya' daki olay çok korkunç! Ancak bunun ciddiyetini anlayamayan halkım için üzülüyorum. Bu durumu öğrenen tüm insanların duyarlılık göstererek içtenlikle ilgilenmesi gerekir diye düşünüyorum. Bugün Kütahya' lılara ,yarın bize. Geçmişte Çernobil' den dolayı ''çayda radyasyon yok ,bende çay içiyorum'' diyen ve televiyonda belki de Seylan çayı içerken yüzümüze gülen yöneticileri unutmadık. Doğayla, hoşca ve dostca kalın.

dünya değişiyor ama bizdeki politikacı profili hiç değişmiyor gelecek nesile acıyorum

celal bey iyi niyetiniz ve dilekleriniz için teşekür ederim.ben size özelden mail atarım ve gerekli bilgileri yazarım saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR