hoşgeldiniz inşallah sizleri aramızda görmekten son derece memnun kalırızweewee' Alıntı:Herkese selam.Yeni gördüm sizleri.
Bende Kayserideyim.Bundan sonraki organizasyonlara katılmak isterim.
kasım ayında bir planımız olması lazım ama organisajyondaki sıkıntıları aşmak ekip ruhuna baglı eger ekibi iyi motive edebilirsek neden olmasın sizdeki araç nedirweewee' Alıntı:Yakın zamanda bir organizasyon planlıyor musunuz?
kaptan68 aslında formun düzenleniş şeklindede hatalar var çünki etkinlikler bölümünden gezilerimiz bölümüne geçtik etkinliklere ulaşan ve konuyu okuyan sayısı çok azdı. bu bölüme bulabilende aşk olsun bunu site yönetiminede bildirdik çünki etkinlikleri daha ön plana çıkarırsanız kitlelere ulaşmak daha kolay olur diye ama henüz degişiklikte olmadı sizde degil hata sitede ama bundan sonra bizim yerimiz burası. EN BÜYÜK GAYSERİkaptan68' Alıntı:Merhaba
Kayseride özellikle Hacılarda yaşayan biri olarakl bu etkinlikten yeni haberim oluşu beni üzdü. Keşke daha evvel öğrenebilse idim ama bu aralar eklem sıkıntılarım yüzünden rahatsızlık çekiyor ve tedavi oluyordum, sanırım ilgilenemedim. İnşaallah bir dahaki etkinliklerden haberimiz olur da bir katkımız bulunur kendimizce.
ben bunu kastetmedim eger ladaya bnin sonra 100km hız yapın tüm kemikleriniz eklem yerlerinizden çıkıyor. lada böyleyse ünümog Allah esirgesindeveci' Alıntı:mustafa bey tamam lada iyi güzel araç offroadda da başarılı ama unimogla karşılaştırmak biraz garip olmuyormu.
borcunu ödeyeyimde abi ondan sonrahselcuk' Alıntı:hayırlı olsun tekerin düz bassın. ne zaman kırmaya başlıyon?
derhal sizide aramızda görmekten onur duyarız.enoder' Alıntı:gezi planlarınıza mümkün olduğunca katılmak isterim