Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinaa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 263
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,304
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinaa

Kamp II
Yer
Istanbul
Web
99x.deviantart.com
arkadaslar bugun havanin guzel olmasina guvenerek ve yokusta kalsam da geri geri kurtulurum herhalde dusuncesiyle tek arac kayisdagina ciktim. asagida harita koyacagim, bugun kullandigim yok siyah ile cizilmis olan. kirmizi ve maviler ufak capta bir gezi duzenlersek orda kullanabiliriz diye dusundugum ve gitmeden, sadece google earth'den bakarak cizdiklerim.

gelmek isteyenlerden bir liste yapalim, isim ve arac olarak, sonra da tarih kararlastirirz. tabi bu arada daha deneyimli arkadaslar baska yollar da onerebilir, her seye acigim. :smiley:

bir de bugunlerde herhalde butun araclar cikabilir, ben standartla ciktim. gerci tepeye dogru once klima kapattim, sonra da biraz zorlandi arac ama olsun.. ayrica mangal bile yapabiliriz bence, manzara super zaten..

harita.jpg

Etiketler

Ynt: Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu

Kayış Dağı nerede ki

gelmek isteyen baska kimse yok mu arkadaslar? 4-5 arac olsak cok guzel olur diye dusunuyorum.

Ben yol yaptım kayışdağı herzaman hazırkıtayım...

Sinaa Bey,

Yapılacak tur ile ilgili tarih belirlenirse daha iyi olur gibi.Şuan başlıkta tarih belli değil çekimserlik olabilir.

anadolu yakasından gelecekler için sorun yok.Ha deyince gidilecek bir yer..Ama manzara nefis ötesi,hele hava açıksa...

fbmy' Alıntı:
Sinaa Bey,

Yapılacak tur ile ilgili tarih belirlenirse daha iyi olur gibi.Şuan başlıkta tarih belli değil çekimserlik olabilir.

Haklisiniz, tarihi gelmek isteyenlerle beraber daha sonra belirleriz diye dusunmustum.

--

tarih icin 18 temmuz uygun mu arkadaslar?

selam 18,yada 19 ikiside bana uyar ancak ben karşıdan eyüpten katılmayı düşünüyorum saat kaç gibi toplanabiliriz malüm köprü şu sıralar fazlasıyla yoğun ve kaç gibi geri dönebiliriz bilgi verirseniz sevinirim orda görüşmek üzre

Bende cumartesi günü aldığım standart vitaram ile hemen kayışdağına gittim. benim ilk tecrübemdi ve çok heyecan vericiydi. 17 Temmuz 3 ağustos arası İstanbul dışındayım. Bu tarihler dışında bir tarihte olursa katılmayı çok isterim.

Katılabilirim, Standart Navara 4x4

18 temmuz bana da uygun olabilir, katılmak isterim selamlar

yavaş yavaş liste oluşturulsun arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR