kayışdağı- hafif offroad gezimiz (09.09.2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan acaNn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,765

acaNn

96" Daihatsu Feroza Sx
Yer
Maltepe/İstanbul
aracımın arazisindeki sorunu halledince test amaçlı kayışdağına çıkalım dedik, yol aslında kısa olduğundan elimizden geldiğince uzatıp dolambaçlı yerlerden geçmeye çalıştık :smiley:

çıkış yolumuz kırmızı renkte

1.png

Etiketler
Ynt: kayışdağı- hafif offroad gezimiz (09.09.2012)

sitede bir yavaşlık var , bir de fotoğrafların boyutunu küçültüp yüklemeyi deniyim

zeminde pek bir zorluk yok, kuru zeminde standart lastikle bile çıkılabilir ki vitara öyleydi, tek sıkıntısı yağmurun açtığı kanallar oldu. Ama yağmur yağdığında son rampada mt lastiksiz çıkmak imkansız olur, bayağı dik çünkü

IMG_5490.JPG

IMG_5515.JPG

IMG_5543.JPG

IMG_5570.JPG

IMG_5584.JPG

inişte kanallar sağolsun arabanın artikülasyonunu da kısmen test etme imkanım oldu :smiley:

IMG_5770.JPG

IMG_5790.JPG

IMG_5797.JPG

IMG_5816.JPG

IMG_5899.jpg

güzel bir gezi olmuş teşekkürler

kısıtlı zaman ve standart araçlarla bu kadar yapabildik :smiley: , ben teşekkür ederim

Kayışdağı'ndaki askeri bölge tekrar çalışmaya başlamış ve zirve yapılmasını istemiyormuş diye okumuştum bu sitede. Bir problemle karşılaştınız mı?

bir ara çıktığımda binanın etrafını kapatan tellerde boşluk vardı ama bir sonrakinde kapatmışlardı, demek ki birileri gidip geliyor

gerçi toplamda 6-7 kere çıktım ama şimdiye kadar kimseyle karşılaşmadım

İçerideki yapılar harabeye dönmüş ve çok eski, yeni yapılar yapılmadan veya var olan yapılar restorasyon görmeden askeriye gelmez oraya, içeride baz istasonları ve telsiz kulesi olduğundan dış kapıları onarıp kilitlemişlerdi hatta kapı üzerine jiletli tel çekmişler..

Sanırım 2012 şubat sonu mart başı gibiydi, tepeye çıkıp anten kurup acil durum haberleşmesi için tatbikat yapmıştık ve anında askerler gelmişti, konuşup gerekli izinleri almıştık. Asker aktif olarak orada görevde ve bazı yasakları var, ona göre davranmak lazım.

Ben en son 1.5 sene önce çıkmıştım, Anadolu Yakasını izlemek için gerçekten güzel bir manzaraya sahip Kayışdağı Zirvesi. Bu aralar tekrar çıkmayı düşünüyordum da, manzara izleyeceğiz diye gözaltına alınmayalım diye sorduydum.

Öyle bir sıkıntı olmayacağına eminim.. Nerdeyse 2 haftada bir kesin çıkarım, gecede çıktığım oluyor, gündüzde.. sadece aşağılarda ayyaş magandalara dikkat edin yeterli..

arkadaşlar bende ataşehirde oturuyorum eğer yine kayışdağına yolunuz duserse bende misafir olmak isterim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR