Kayıp Disco 2 :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Derinderin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,149
fiyat olarak maggiolina isterim dersen 2796 euro fiyatla sahibinden com da var.ikinci el bulursan kısmetine artık.benzeri yerli ürün var o da 2000 civarı.çadır harici alman gereken ya sepet yada iki adet araç üstü thule bar.bir çift bar yaklaşık 500 600 tl olmalı,aşağı yukarı

Etiketler

Süper, aracınızı iyi günlerde kullanın. darısı inşallah başımızaGökçeada'ya ilk defa geçen sene gittik ve çok sevdik. Haftaya inşallah oradayız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

image.jpg
Antalya-Hopa 1391km yakıt 1,234€
Hopa-Imatra (rusya) 2951km yakıt 0,48€
Imatra-Norddkap 1542km yakıt 1,488€

hadi mi?
Hopa-İmatra iyiymiş :D :D :D

Antalya-Hopa 1391km yakıt 1,234€
Hopa-Imatra (rusya) 2951km yakıt 0,48€
Imatra-Norddkap 1542km yakıt 1,488€

hadi mi?

süpermen,bak ben ciddiyim.2016 haziran temmuz ağustos dönemine hazırlıyorum kendimi tek tabanca.ama avrupa gezmek istiyorum güzergah çalışmalarım bu yönde.1 ay yaklaşık gezmece yapıcam yol değil.
ha dersenki banada uyar ben varım.yapalım fizibilite...one life live it

süpermen,bak ben ciddiyim.2016 haziran temmuz ağustos dönemine hazırlıyorum kendimi tek tabanca.ama avrupa gezmek istiyorum güzergah çalışmalarım bu yönde.1 ay yaklaşık gezmece yapıcam yol değil.
ha dersenki banada uyar ben varım.yapalım fizibilite...one life live it

artık öğğgk gelince avrupa denen kıtadan ben açıkcası pek oralarda dolaşmak istemiyorum. Ama yukarıda buluşabiliriz :smiley: tarihler de denk gelirse...

Ben de yapıyorum alttan alttan çalışmaları... Hatta konsolosluktan beleş vize bile istedim :smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR