Ynt: Kayıp Disco 2
Land Rover bir tank yapmış bence diyerek 10 günlük özetini yazayım..
1 yıllık bir arayış sonrası işte bu diyebileceğim bir araç oldu benim için.
aracım 2004 xs model 148.000 km de 5 koltuklu bir canavar.canavar diyorum hakikaten bir kişiliği var.helezon yaylı...bu iyi birşey bence körükle yaşanan bir çok sorun ortadan kalkmış oluyor.ki daha önceki sahibi tarafından sürekli götürülen servisteki ustada aynı fikirdeydi.
daha önce hiç arazi aracı kullanmamış biri olarak çok yadırgamadım.muhtemel ağır gelir hantaldır çok yakar ve bunun gibi
birdolu tespit duymama rağmen çok sevdim.tespit yapmam çok doğru olmaz bu aracı çok uzun yıllar kullanıp daha verimli ve faydalı bilgilere sahip arkadaşlara saygısızlık etmek istemem ama 10 günlük discovery kullanıcısı olarak acaip mutluyum.
ilk izlenimlerim şöyle olur.
bir kere çok geniş ve acaip bir güven veriyor içindeyken.tank gibi desem abartı olmaz.
yüksek bir araç ve bu standart yükseklik bile yeterli şehir hayatında.arazi tarafına bir fikrim yok ama yakında olacak
çift sunroof geniş bagaj konforlu koltuklar ve birdolu keyifli tarafı var kullanım adına.
yakıt tüketimini henüz ölçümlemedim ancak genel kullanım değerleri ve forumda paylaşılan bilgiler ışığında makul gibi görünüyor 2 tonluk bir araç için.trafik içerisinde daha önceki binek ve spor araçlarım içinde en ağırı
(ki normal) c2,206 clio ve c4 gibi bir sürü aracım oldu kıyaslanamaz hiçbiriyle.ani tepki beklememek gerek.sollamalarda ağır kalıyor.
yoğun iş dönemime denk geldi aracı almam daha ne inceleme ne de yıkama temizlik fırsatı bulabildim.hafta içi genel bir kontrol bakım günü ayıracağım bu TANK'a
)
marifetleri yakıt tüketimi ve yeni deneyimlerimle naçizane paylaşımda bulunacağım ve kullanan arkadaşlardanda fazlasıyla faydalanmak ve tecrübeleri öğrenmek isterim,beklerim.
şimdilik naçizane budur 10 günlük hikayem..
resimler ilk fırsatta ...
görüşmek üzere...