Kayıp Balıkadam

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MİCOMİCO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,109

MİCOMİCO

93 VİTARA JLX 3K HARDTOP - 2009 HYUNDAİ TUCSON
Yer
İZMİR
Bugün Edremit'te dalis yapan Alican Kara'dan oglenden beri haber alinamamaktadir. Arama calismalarina yardimci olabileceklerin 0 532 262 41 82 nolu telefondan iletisime gecmeleri rica olunur... Konu hakkinda son duruma ve guncel bilgilere ulasmak icin bu adresi ziyaret edebilirsiniz : http://zipkinci.com/duyuru/42399-dikkat-dikkat-kayip-zipkinci-arkadasimiz-icin-calismalara-destek-cagrisi.html

Etiketler
Ynt: Kayıp Balıkadam

Çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda olumlu haber alırız.

Foruma (zıpkıncı) baktım ama başka bir bilgi girilmemiş. Şu an için iyi temennilerimizden başka bir yardımımız dokunur mu bilmiyorum

benimde elimden hiçbirşey gelmiyor . bir kaç yere mail atabildim sadece.

Balık avlarken kaybolan gencin cesedine ulaşıldı

A.A

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi sahilinde zıpkınla balık avlamak için girdiği denizde kaybolan üniversite öğrencisinin cesedi bulundu.

Behramkale köyü Burunucu mevkisinde denizde kaybolan Balıkesir Üniversitesi Altınoluk Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı 1. sınıf öğrencisi Ali Can Kara'yı (20) arama çalışmaları bugün de devam etti.

Balıkesir Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün su altı ve su üstü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucu 18 metre derinlikte bulunan Kara'nın cesedi, Ayvacık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kara'nın, birlikte dalış yaptığı arkadaşı Serkan Yenidoğan'a, “Bir sinarit balığı gördüm. Bir kez daha dalacağım” dedikten sonra suya daldığı ve daha sonra kendisine ulaşılamadığı öğrenildi.

Bir işik daha söndü hepimizin başı sağolsun. Dalan arkadaşlar lütfen hırsımızın kurbanı olmayalım.

Allahh rahmet eylesinn.malesef böle üzücü olaylarr dalışta sıkça olmaya başladı.Deniz daha derine çağırıyor biz de engel olamıyoruzz.Bütün dalıcı özellikle zıpkıncı arkadaşlar sınırlarını bilip ona göre dalış yapmalılar.Sınırlar zorlandığında işte böle üzücü oluyor :(

Topici yeni gördüm ve çok üzüldüm...Denizüstünde ya da deniz altında bir hamle yaparken sadece o anki durumu değil arkamızda bıraktıklarımızı da düşünmeliyiz...

Alican Kara ya Allah tan rahmet ailesine ise başsağlığı diliyorum... :'(

özellikle serbest dalıcıların çok önemli üstünde durması gereken bir konu karbondioksit zehirlenmesi talihsiz arkadaşımıza mevlam rahmet eylesin.ailesinede sabırlar ihsan etsin..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.