Küçük Dede
Discovery II 4.0 V8
Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları
Uludağ nasılmış bilgisi olan var mı ??
Uludağ nasılmış bilgisi olan var mı ??
walla bilseydim katılırdık ..(7 kişiyiz biz)SEVAL' Alıntı:Çok harika bir fikir
Bu haftasonu gelmek isteyen olursa İstanbul' dan gidecekler için yer var.
Sonra zaten sömestre tatili başlıyor, muhtemelen kalabalık olacak.
Bu haftasonu gelmek isteyen olursa haber versin
emmy' Alıntı:bahsettiğm uludağ gezisinden döndük..hava biraz bozuktu..sis ve karla karışık yağmur felan..fena geçmedi..
şuan için kartalkayanın ve doğu bölgelerin daha iyi olduğunu düşünüyorum..
fastjunkie' Alıntı:Güzel ve yeterli kar var mıydı ??
emmy' Alıntı:yeterli kar war..o konuda sıkıntı yok..hava kötüydü işte..
expert16' Alıntı:14-18 Ocak arası Palandöken'deydim.
Kar malesef yetersiz. Snowboardın altı çizik dolduğundan yeni bir bakım gerektirecek gibi.
Yarım günlük ski pass 20 TL, günlük kayak kirası 15-20 TL.
Ancak gerek kamuya ait gerek özel sektöre ait olsun işletmecilerdeki kalite Uludağ'ın çok gerisinde. Örneğin 5 yıldızlı otelin cafesinden çıkış almak istediğinizde 9:20'ye dek kasiyerin gelmesini bekliyorsunuz.
Ayrıca bir klübün işletmeciliğini yaptığı kayak odasından kayak kiraladık. Bağlama ayarlarını yetersiz yaptıklarından ilk keskin dönüşte kayak attı. 5* otelin kayak odasında ise botlarınızı çıkarmaya yardım etmiyorlar.
Çok geniş bir yoldan 10 dakikada otele gelip, aracınızı park edip, piste gitmek gibi imkanları mükemmel. Pistlerinin eğim, uzunluk ve çeşitliliği çok güzel. Ancak, gerek kar miktarı, gerek hizmet kalitesi nedeniyle tatmin edici değil.
expert16' Alıntı:14-18 Ocak arası Palandöken'deydim.
Kar malesef yetersiz. Snowboardın altı çizik dolduğundan yeni bir bakım gerektirecek gibi.
Yarım günlük ski pass 20 TL, günlük kayak kirası 15-20 TL.
Ancak gerek kamuya ait gerek özel sektöre ait olsun işletmecilerdeki kalite Uludağ'ın çok gerisinde. Örneğin 5 yıldızlı otelin cafesinden çıkış almak istediğinizde 9:20'ye dek kasiyerin gelmesini bekliyorsunuz.
Ayrıca bir klübün işletmeciliğini yaptığı kayak odasından kayak kiraladık. Bağlama ayarlarını yetersiz yaptıklarından ilk keskin dönüşte kayak attı. 5* otelin kayak odasında ise botlarınızı çıkarmaya yardım etmiyorlar.
Çok geniş bir yoldan 10 dakikada otele gelip, aracınızı park edip, piste gitmek gibi imkanları mükemmel. Pistlerinin eğim, uzunluk ve çeşitliliği çok güzel. Ancak, gerek kar miktarı, gerek hizmet kalitesi nedeniyle tatmin edici değil.
Hulg' Alıntı:Kar kalınlıklarını fazla fazla yazıyorlar dediğimde bazı arkadaşlar itiraz etti. Gördünüz işte şuan da bile 65cm kar gösteriyorlar. Dağın gidip kar yığıntısının içinden ölçüm yaparsanız sonuç bu olur. İnsanlar 65cm kar var diye kalkıp bi dünya yol gelir ve hüsrana uğrar.