Katrancı Nasıldır?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan inadina Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,861

inadina

Yeni Üye
Mesajlar
8
Tepkime Puanı
0
özellikle son dönemde giden arkadaslar varsa yorumlarını istiyorum lütfen. mangal yakılabiliyor mu? deniz nasıldır? şimdiden teşekkürler
 

Etiketler
Ynt: Katrancı Nasıldır?

yeni bir üyeniz olarak öncelikle tüm gezenbilir ailesine selamlar... internetten kamp alanlarını araştırırken tesadüfen forumunuza girdim. forumunuzda tüm konularda doyurucu bilgiler bulunmakta olduğu için benim vazgeçilmez sitelerim arasında yerini aldı tabi forumdaki üyelerimizinde içten samimi ve sevecen halleri beni buraya bağlayan sebeplerden birisi oldu... bu forumun yapımında emeği geçen arkadaşlara teşekkür eder. herkese gönlünce bir tatil geçirmelerini dilerim...
 

Ynt: Katrancı Nasıldır?

biraz erken bir tatil planı olacak ama bu sene ağustos başını kapsayacak şekilde 10 günlük bir tatil yapmayı düşünüyorum. bu 10 günlük süre boyunca katrancı koyunda kamp kurup aracım ile dalyan'da tekne turu, köyceğiz'de çamur banyosu, ölüdeniz plajı, saklıkent gezisi, kelebekler vadisi turu ve ayrıca babadağın zirvesinden ölüdeniz akşamını fotoğraflamayı düşünüyorum. tabiki 10 güne sığdırabilirsem. siz arkadaşlarıma soracağım soru ise... kalıcağım zaman aralığında (ramazan ayının son 6 günü ve bayramla beraber 4 gün) katrancı kampındaki durum ne olur eğer o taraflarda başka önerebileceğiniz yer varsa nerelerdir... ayrıca oralarda gezip görmeye değer bildiğiniz başka yerler varmıdır... vereceğiniz cevaplar için herkese şimdiden teşekkür ederim...
 

Ynt: Katrancı Nasıldır?

ramazanda orta derecede dolu olur ve rahat edersiniz,ama ramazan haricinde temmuz ve ağustosta tıklım tıklım insan kalabalığında perişan olursunuz,ya mayıs-haziran yada eylül ekim gibi orta dolulukta olur,mangal yakmak serbest,denizi güzel,ortam güzeldir,ama biraz amatörce işletiliyor,ortalıkta elektrik kabloları,sürekli atan sigortalar,
 

Ynt: Katrancı Nasıldır?

Denizi güzel iki koyu vardır. 2. koyu dahada beğeniriz. Ama genelde yoğunluk oldukça fazladır hele de 1. koyda. Hafta sonları günübirlik gelenelerin istilasına uğrar. Yinede keyifli yerdir. Mangal yakmak serbesttir.
Market ve lokantası bulunmaktadır. Benim gittiğim yıllarda birde su kaydırağı bulunmakta idi.
 



Ynt: Katrancı Nasıldır?

omnitemporal arkadaşım ve ümit abi yazdığınız cevap için teşekkür ederim... katrancı hakkında olumlu ve olumsuz yorumları okudum bu sene ikinci kamp deneyimim olacak ilkini alanya incekum kamp alanında yapmıştım buranında dezavantajı kalabalık olmasıydı... umarım katrancıdan memnun kalırım...
ayrıca bir sorum daha olacak katrancıya 3 kişi gidip 2 adet 2 şer kişilik çadır kurmayı düşünüyoruz ücretlendime neye göre yapılıyor. çadır başınamı, kişi başınamı yoksa bize verilen alana kaç çadır kurarsan kur aynımı...?
 

Ynt: Katrancı Nasıldır?

Çadır basına ücret aldıklarını biliyorum. Ama bir tane büyük çadırda olsa aynı küçük çadırda aynı ücret.
 


Ynt: Katrancı Nasıldır?

burila' Alıntı:
iletmecisi şenol şimşek 10 numara adamdır....

İşletmecinin 10 numara adam olması başka,Yönettiği kampingin kamping olması başka derim.
İlgi çektiği için mevsimin de çok kalabalık,1.bölüm.2.bölüm hakkında bilgim yok.
Mangalın serbest olması bence avantaj değil,dezavantaj.
Koy bence küçük,tabi yoğunlukta olunca her şey üst üste.Hemen yanınızda çam ağaçları,çadırlar ve 40 derecelik sıcak.İstemeyiz ama mangaldan çıkacak bir kıvılcım! Kaçabilecek tek yer deniz!
 

Ynt: Katrancı Nasıldır?

Katrancı Koyu'na geçen yaz günübirlik denize girme maksatlı gitmiştim.Fethiye'de yani.Ben bugüne kadar hiç çadır kurmuş veya çadırda kalmış olmadığımdan bu konuda pek de bir tecrübem yok.Gene de hatırladıklarımı kabaca anlatayım.Benim gittiğim gün koy oldukça kalabalıktı ve bu genel haliymiş zaten,otel işletmeilerimden duyduğum kadarıyla.Çadırcıların yoğunluğuna ek olarak günübirlik denize girmek için gelenler de olunca bu da doğal sanırım.Kumsal hatırladığım kadarıyla çakıllıydı,kum çok ince sayılmaz.ayrıca kumsal derinliği de az,denize kısa mesafede az sayıda piknik masaları vardı ve sonra da sanırım çam ağaçları ve çadırlar başlıyordu.Hatırladığım kadarıyla mangal kokuları vardı. :smiley: su ve dondurma tarzı bişiyler almak için gittiğim markette kalabalıktan dolayı sıra beklediğimi hatırlıyorum.Ayrıca deniz kıyıısında güneşlenmek için yer bulma imkanı da kısıtlıydı.Güneşlenmek için yanlış yere geldiğimi anlamıştım o gün.Burada pikniğe ve denize girmeye gelen insanlar vardı,güneşlenme kimsenin derdi değildi :smiley: denize girmeden otele dönmüştüm,o yüzden deniz tabanı nasıl hatırlamıyorum.Güneşlenirken oturduğum yerden çektiğim fotoğraflar var,onları yüklüyorum.Koy olduğu için deniz sakin sakin yani dalgasızdı.Aynı zamanda hareketli.Hatırladıklarım bu kadar.Ben Fethiye'den minübüsle gitmiştim oraya.

DSC00065


DSC00066
 



Ynt: Katrancı Nasıldır?

yorumlar ve paylaşımlar için tesekkür ederim. çok kalabalıktan haz etmiyorum, sanırım farklı alternatifler bulmalıyım
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,025
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst