Resimde görülene benzer kaliteli malzemeden (aliminyum ) yapılmış kamp sandalyesi arıyorum.
(25-30 TL. lik uzak doğu malları hariç) Yurt içinden sağlayabileceğim yerlere ait bilgi rica ediyorum.
Teşekkürlerimle,
Bim satış mağazalarında ara ara çok cazip kampanyalar oluyor o nedenle takip ederim her zaman
Geçen hafta denk geldim son derece kaliteli sizin fotosunu koyduğunuz sandalyelerden kılıflarının içinden çıkararak tek tek kontrol ederek tanesi 13tl den 4 adet aldım hemen.
Ben 103 kiloyum ne esneme yaptı nede herhangi bir deforme oldu.
Bir göz atmakta fayda var kalmış olabilir.
uzak dogu uretımlerı bım -sok tarzı marketlerde oluyor almınyum tarzı bıraz daha saglamını ben ıstanbul huma otoda gordum hakı yesılı renkte satılmakta
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Ben Kadıköy tarafında/Göztepe oturuyorum.Net'den alışveriş olanağı yoksa bu yakadan adres verebilirseniz sevinirim.
100 kg.a dayanıklı olması yeterli.Ara sıra "ağır" ziyaretçilerime de buyur edebilmeliyim..
berkcan' Alıntı:
avcılarda baumax adında yapı marketinde 18 tl ye var üstelik gayet geniş 110 kilo bi insanı taşıyabiliyor tavsiye ederim.
Bim satış mağazalarında ara ara çok cazip kampanyalar oluyor o nedenle takip ederim her zaman
Geçen hafta denk geldim son derece kaliteli sizin fotosunu koyduğunuz sandalyelerden kılıflarının içinden çıkararak tek tek kontrol ederek tanesi 13tl den 4 adet aldım hemen.
Ben 103 kiloyum ne esneme yaptı nede herhangi bir deforme oldu.
Bir göz atmakta fayda var kalmış olabilir.
Bu tarz istermisiniz bilmem ama bugün İKEA'da gördüm. Katlanır,hafif, alüminyum. Adı Kalvö yönetmen koltuğu ( ki size yaraşır ) Fiyat: 65.95 TL.
Ürün Bilgileri:
Malzeme
Kumaş: %100 polyester, %100 polietilen
EVA köpük
Polipropilen plastik
Alüminyum
Ebatlar
Genişlik: 60 cm
Derinlik: 54 cm
Yükseklik: 86 cm
Oturma genişliği: 49 cm
Oturma derinliği: 40 cm
Oturma yüksekliği: 46 cm
Maksimum ağırlık: 100 kg
Resimde görülene benzer kaliteli malzemeden (aliminyum ) yapılmış kamp sandalyesi arıyorum.
(25-30 TL. lik uzak doğu malları hariç) Yurt içinden sağlayabileceğim yerlere ait bilgi rica ediyorum.
Teşekkürlerimle,