Linki atabilirseniz sevinirim.Ben bulamadım.Teşekkürler.berkcan' Alıntı:avcılarda baumax adında yapı marketinde 18 tl ye var üstelik gayet geniş 110 kilo bi insanı taşıyabiliyor tavsiye ederim.
dalyan' Alıntı:Bim satış mağazalarında ara ara çok cazip kampanyalar oluyor o nedenle takip ederim her zaman
Geçen hafta denk geldim son derece kaliteli sizin fotosunu koyduğunuz sandalyelerden kılıflarının içinden çıkararak tek tek kontrol ederek tanesi 13tl den 4 adet aldım hemen.
Ben 103 kiloyum ne esneme yaptı nede herhangi bir deforme oldu.
Bir göz atmakta fayda var kalmış olabilir.
Resimde görülene benzer kaliteli malzemeden (aliminyum ) yapılmış kamp sandalyesi arıyorum.
(25-30 TL. lik uzak doğu malları hariç) Yurt içinden sağlayabileceğim yerlere ait bilgi rica ediyorum.
Teşekkürlerimle,
pahalı olmuş biraz..aynı sandalyeler migros ve koçtaş mağzalarında var 35 tl civarı..bunlardan aldım. 125 kg kadar taşıyormuş . gerçi ben 56 kiloyum ama oldukça rahat. A101 de satılanlarla alakası yok bence. onları alıp çöpe atarsınız Funky Chairs - Kamp Sandalyesi - Portatif Piknik Mobilyaları
Koçtaştakşleir de denemiştim oturup sırt bölgesi rahat değildi. Bunlarda rahat ettim. Funky Chairs - Kamp Sandalyesi - Portatif Piknik Mobilyalarıpahalı olmuş biraz..aynı sandalyeler migros ve koçtaş mağzalarında var 35 tl civarı..
Web siteniz hayırlı olsun. Mayıs ayında açılan bir site için yeni yeni reklam yapmaya başladınız sanırım.Koçtaştakşleir de denemiştim oturup sırt bölgesi rahat değildi. Bunlarda rahat ettim. Funky Chairs - Kamp Sandalyesi - Portatif Piknik Mobilyaları