concrete' Alıntı:Komşumla tanışmış, yeni dostlar edinmiş oldum. Çok çok güzel bir pazar gezisi oldu. Kardan adam bile yapıldı. Herkese teşekkürler...
Şu cj lerin arasındaki disco benimki.
Tempus' Alıntı:abi senin discomu küçük yoksa bu cj lermi büyük ;D
ATİ79' Alıntı:Güven abi olmasaydı aç kalacaktık ne discoymuş O öle içinden herşey çıktı disco değil adeta süper market gibi abi o varmı var bu varmı var maşallah diyecek söz bulamıyorum arttık
concrete' Alıntı:Kafamda senin için oluşan senaryo şöyle;
1 yıl sonra, evdeki büyük patronun da ekisiyle cj satılığa çıkar. Siteden şanslı biri bu güzel aracı alır ve sen de eşinin de onayını alarak bir disco ya da LC alırsın (hadi ayıp olmasın xj ya da zj de olabilir.). Böylelikle eşinin gezilerde konfor seviyesi artar. Yemek molalarında sen de aracın bagajından herşeyi çıkaracak kadar yük koyarsın. ;D
Benim defender ı alan şanslımıydı bilmiyorum ama olaylar aynen böyle gelişti ;D
yunus bager' Alıntı:Paylaşım için teşekkürler Disco dan birazdaha foto bekleriz
efe_41' Alıntı:Merhabalar... Benim kartepede dükkanım var. hatta pazar günü bizim kapıda durdunuz selamlastık.. şimdi yeni kar yağdı daha güzel oldu kartepe..
[/quote
doğrudur valla ne düükanı seninki efe ?
efe_41' Alıntı:CAN ÇEKTİ yazıyordu.. Sucuk ekmek v.s apararatif.. bi tane cj den inen bi abiyle selamlastık bende gezenbiliere üyeyim dedim hatta.. siyah defender 110 vardı kapıda benim..