medford
"be a traveller, not a tourist"
Ynt: Kars ve Ani Harabeleri
teşekkür ederim arkadaşım ben iznim seçimlerin olduğu hafta başlıyo bende seçimden sonra gelmeyi düşünüyorum trenle seyahat etmeyi severim ki forumda yazılarıma denk geldiysen bilirsin pazar günü doğu ekspresi ile ankaradan çıkmayı planlıyorum muhtelemelen salı günü karsda olurum karsda bir gün kalıp ani harabeleri ve kars kalesine gitmeyi planlıyorumertsi günü agrı dogu beyazıta geçip ishakpaşa sarayına ordan vana ve akdamara geçerim bir kaç günü kalıp ordan hasankeyfe ordan mardine mardinden antepe enson da urfadan uçakla dönecem ankaradan 12 haziran da yola çıkacam pazar günü seçim günüyaklaşık 10 günlük bi gezi olacak ilk ayagı kars yardımın için şimdiden teşekkürlerata036' Alıntı:slm kardeşim karsa gelmen eğer hafta sonuna denk gelirse pazara özellikle ben gelir seni götürürüm 2 değil 5 saat gezersin para işine gelincede bir çuval dolar yeter bana
zamanımız uymaz ise gelemezsem bile seni orada tek bırakmam uygun fiyata gideceğin bir taksi yada araç buluruz sorun değil yeterki karsa bi ayak bas