Kars Sarıkamış Kayak Merkezi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özlem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,682
Ynt: Kars Sarıkamış Kayak Merkezi

23-27 Subat tarıhlerınde Sarıkamıs rez. yaptırdım.. :smiley: gıtmek ıcın sabırsızlanıyorum,guzel bır tur olmasını dılıyorum..

Etiketler

Su an Sarıkamıs'ta olan varmı ? veya bu hafta gıden olursa pıstlerın durumu hakkında bılgı verırsenız sevınırım..

sarıkamış bu yıl da muhteşem 14-17 şubat sarıkamışta idik kartutkusu ekibi ile birlikte kar otelde kaldık...misafirperverlik geçen seneki gibi yine harika idi 22 kişiydik, arkadaşların bi çoğu geçen yıl çamkarda kalmışlar o yüzden bazı endişeleri vardı ..çünkü kar otel pistlere 800m uzakta..
dedim hiç sorun olmaz yaşayın göreceksiniz...
gerçektende öyle oldu....ister 2 kişi olun ister 5 kişi istediğiniz saatte şöföre tel ediyorsunuz 2 dakikada yusuf bey yanınızda bitiyor.

bu arada sarıkamışta şu an en az 120 cm kar var.üstelik karanlık deredeki 8-9 nolu pistler de harika ya inanılmaz güzel ..
önce 2 gün palandöken yapmıştık dedemanda kaldık ama palandökende geçen günlerimize pişman olduk. sarıkamış ve palandöken karşılaştırılamazmış ki?
sarıçam ormanları içinde kayarken rüzgardan korunuyorsunuz muhteşem
ayrıca yağan kar palandökenedeki gibi uçup gitmiyor çıplak kel tepeler yok....

belki 26-27-28 mart sarıkamış yine yapabilirim.....3 km lik pistler doyumsuz oluyor..

CIMG2632.jpg

gezenbirlir kayak sporun dada faliyet göstermeli diyorum ve bu sene bir organizasyon yapalım ve Sarıkamışta,,,,,birileri öncü olsun,,,,,

ihsane' Alıntı:
gezenbirlir kayak sporun dada faliyet göstermeli diyorum ve bu sene bir organizasyon yapalım ve Sarıkamışta,,,,,birileri öncü olsun,,,,,

haklısınız...gezenbilir kış sporlarında da olmalı..eğer 2011-2012 sezonu sömestr tatilinde...sarıkamışta olabirim diyorsanız..
bende orada olacağım...tarihlerimi kesinleştirmedim..ilerleyen zamanda buradan yazarım..
20 ocak cuma günü akşamı okullar tatil oluyor 6 şubat pazartesi açılıyor yanılmıyorsam..
gitmeyi düşünenler olursa birlikte güzel bir etkinlik olur...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR