merhaba,
Karrimor Venture 2 Dome 2 kişilik çadır almayı düşünüyorum. bu aralar fiyat olarak da gayet makul. fakat daha önceden kullanan veya kullanmış birisi varsa çadırın maksimumunu öğrenmek isterim şu an araştırmaya devam ediyorum farklı tavsiyesi olan varsa onlara da bakabilirim. teşekkürler
benim bugün elime ulaştı....hepsiburadan aldım..ancak şimdi pişmanım gibi...daha önce aldığım iglo yazlık çadırdan tek farkı üst flysheeetinin olması...altı normal pe ve büyük ihtimalle üstten olmasada alttan su alma riski yüksek
benim bugün elime ulaştı....hepsiburadan aldım..ancak şimdi pişmanım gibi...daha önce aldığım iglo yazlık çadırdan tek farkı üst flysheeetinin olması...altı normal pe ve büyük ihtimalle üstten olmasada alttan su alma riski yüksek
Ciddi bir çadır olmadığından,, ciddi bir cevap verilemez ;D.3 mevsim kullanabilirsin.Araştırmaya gerekte yok çadırın fotosu ben buyum ,bukadarım diyor.
Ciddi bir çadır olmadığından,, ciddi bir cevap verilemez ;D.3 mevsim kullanabilirsin.Araştırmaya gerekte yok çadırın fotosu ben buyum ,bukadarım diyor.
Bütün bunları o çadır mı diyor Hasan'ım........... ;D Ama bravo..........çadırın söyledikleri ilk bakışta benim de aklımdan geçmedi desem yalan olur............Çadır haklı birader............. ;D