Kare Kasa Cherokee 4.0.limited

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nrlates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,861

nrlates

GAZROVER (Nurullah Ateş)
Yer
İstanbul
Telsiz Çağrı Kodu
123
Tüm arkadaşlarıma sevgi ve selamlarımla yardım istiyorum.
Uzun zamandır kapının önünde duracak bir araç arıyorum. Tabi işin içide ekonomi, off-road tutkusu, birde ayağımızı yerden kesme isteği, hanım okula ve annesine gitmesi gibi maddeleri üsüste koyduğumuzda araç almak için fazla bir seçenek kalmıyor tabi.
Eldeki verilerle ve parayla aşağıdaki aracı almak istiyorum.
Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/karekasa_cherokee_4_0_limited_lpg_li-02WQQaXQQ18083059WQQpXQQdisplayitem

Ynt: KAREKASA Cherokee 4.0.limited

Gidip yakından bakmadan birşey zöylemek zor . En önemlisi mutlaka araçları tanıyan bir yere sıkı expertiz yaptırmak . 345 bin km gerçekten düzgün kullanıldıysa bakımsız bir 200 yada 250 bin km den daha iyidir . Ama anahtar kelime düzgün ve iyi bakım ...

Aslında limiti bir miktar daha yükseltseniz güzel araçlar var . Sitenin de ilan bölümüne gözatın bence .

Araca bakıp kullandım sorun görmedim. Kasası orjinal bir araç bakımlarıda kötü gözükmüyor. Bildiğim kadarıyla bu araç arazi için daha uygun ayrıca param bukadar malesef.
Aracı göstermeden almıycam tabi. Benim aslında sormak istediğim bu madel ve bu kasa iyimidir. Araçta kilitli defrasiyel de var.

Madem jeep almaya niyetlendiniz forumun jeep bölümünü baştan okumanızı öneririm . Emin olun size çok fayda sağlayacaktır . Zira bu kasa yani XJ hakkında çok bilgi mevcut .

XJ ler kendini kanıtlamış araçlardır . Ciddi bir kronik sorunu vs yoktur parça sorunu da yoktur .

Yalnız sonrada başınızın derde girmmemesi için Bu araçları tanıyan bir yere sıkı bir expertiz mutlaka yaptırın . Aracın Servis yada kasko kayıtlarına da ulaşmaya çalışmanız faydalı olur . Kaç el değiştirmiş vs bilgi verebilir .

nrlates' Alıntı:
Araca bakıp kullandım sorun görmedim. Kasası orjinal bir araç bakımlarıda kötü gözükmüyor. Bildiğim kadarıyla bu araç arazi için daha uygun ayrıca param bukadar malesef.
Aracı göstermeden almıycam tabi. Benim aslında sormak istediğim bu madel ve bu kasa iyimidir. Araçta kilitli defrasiyel de var.

Nurullah abi günaydın... hayırlısı olsun... Jeep seçimi güzel... :D

Fakat aracın fiyatı uygun olabilir..Sen daha iyisini eminim bilirsin...Dif. ötme varmı motor reflektiye görmüşmü balata kampana ön bilye takımları ne durumda..Şanzumanda kaçırma varmı teknik detaylara bak derim 10 iken 15 olmasın... ;)

Hatta akşama al gel abi arazide deneyelim kilit vs. çalışıyormu.. ;)

Saygılar..

Sağol hasanım bende seni telefonla arayıp yardım isteyecektim. Araca emin olduktan sonra nihat ustaya götürücem. Eminim gerekeni söyler. Sence aracın fiyatı, modeli nasıl biraz takviye yapsak iş yapar dimi fazla kullanmayacağım bir araç olacak.
Bu arada aracı kullandım sorun göremedim. 10 yıldır aynı kişi kullanıyor.

10.000 veya 300 500 daha altına indirirseniz alabilirsiniz önemli olan xj lerde şanzıman diff ve motor

kaç el değiştirmiş kaç kazaya karışmış boyası varmı zart zurt 20 yaşındaki bir araçta aranıcak en son özelliklerdir zaten 20 yaşındaki aracın komple boyalı olması demek cürüme paslanma ve korozyondan uzak 6 7 sene daha demektir. bu kasa araçların yedek parçalarıda bol ve yan sanayisi çok olduğunu biliyoruz ama %100 kulağınızı 4 açın aracın sesi kendisini belli edecektir .

nrlates' Alıntı:
Sağol hasanım bende seni telefonla arayıp yardım isteyecektim. Araca emin olduktan sonra nihat ustaya götürücem. Eminim gerekeni söyler. Sence aracın fiyatı, modeli nasıl biraz takviye yapsak iş yapar dimi fazla kullanmayacağım bir araç olacak.
Bu arada aracı kullandım sorun göremedim. 10 yıldır aynı kişi kullanıyor.

Nurullah abi fiyat makul gerçekten bu fiyata bu canvar... ;)

Nihat abiyede götürelim Bostancıda jeep garage yada başka bir usta biliyorum... ZJ götürmüştük bilgisayara girmesi gerekir kesinlikle...

MT lastik alırız kilit var diyorsun birde vinç tamamdır...

Yükseltme polariteren yay takozu kestiririz ama XJ lerde başka neler ile oynamak gerekir bu işlmede bilmiyorum.. ;)

6 aylık vergisi 570 lira ;) elimdfeki para maalesef bu kadar diyorsunuz ama biraz daha sabrederseniz gerçekten güzel araçlar alabilirsiniz erken karar vermeyin ;) saygılar...

c@n' Alıntı:
10.000 veya 300 500 daha altına indirirseniz alabilirsiniz önemli olan xj lerde şanzıman diff ve motor

kaç el değiştirmiş kaç kazaya karışmış boyası varmı zart zurt 20 yaşındaki bir araçta aranıcak en son özelliklerdir zaten 20 yaşındaki aracın komple boyalı olması demek cürüme paslanma ve korozyondan uzak 6 7 sene daha demektir. bu kasa araçların yedek parçalarıda bol ve yan sanayisi çok olduğunu biliyoruz ama %100 kulağınızı 4 açın aracın sesi kendisini belli edecektir .

Can Bey aynen sizin gibi düşünüyorum. Motoruna ve şanzumanına baktırmak istiyorum sadece bana en son 10.000 e bıraktı ocak pulu bana ait olmak şartı ile.
Tecrübelerinize dayanarak birşey daha sormak istiyorum.

Şimdi şu ilana da bakıyorum. Sizce hangisi.?
http://www.sahibinden.com/yok_bu_fiyata_bu_temizlikte-27WQQaXQQ20193985WQQpXQQdisplayitem

dif.. kilidi sahibi mi taktırmış yoksa orjinalinde olan kilidimi soylüyor ya da bunda orjinalinde limited slip kilit çıkıyormu ??

nurullah abi bi görelim derim beraber gidelim istersen ....

nrlates' Alıntı:
Can Bey aynen sizin gibi düşünüyorum. Motoruna ve şanzumanına baktırmak istiyorum sadece bana en son 10.000 e bıraktı ocak pulu bana ait olmak şartı ile.
Tecrübelerinize dayanarak birşey daha sormak istiyorum.

Şimdi şu ilana da bakıyorum. Sizce hangisi.?
http://www.sahibinden.com/yok_bu_fiyata_bu_temizlikte-27WQQaXQQ20193985WQQpXQQdisplayitem

bende 3 ay önceye kadar yeni jip almak icin araştırmadaydım zj ler benim çok begendiğim araçlar ancak çok fazla elektronik yatkınlığı olan bir araç ve arızalarını içerdeki oo kocaman ekrana yansıtabilecek kadar zeki bir araç ben çok beğeniyorum ama bu aracı gördüm birisi icin çok tatlı değil gibime geldi sanki araçta su almış hissiyatı verdi bana birde 26 plakalı aracı 34 cevirmek icin harcicanız para ile alıcanız aracınıza bişeyler yapabilirsiniz yanlış anlamayın ben zj alıcaktım dedim yaa arac 1996 modeldi ve 13 bin tl idi almadım siteden başka bir abiimiz almış oo araç çok temiz ve güzeldi bu araç fiatına göre 94 model vede sanki su almış bir aracı dusunmem herhalde tatli değil ama 13.500 tl şişlide bir arac var oo temiz ve güzel

c@n' Alıntı:
bende 3 ay önceye kadar yeni jip almak icin araştırmadaydım zj ler benim çok begendiğim araçlar ancak çok fazla elektronik yatkınlığı olan bir araç ve arızalarını içerdeki oo kocaman ekrana yansıtabilecek kadar zeki bir araç ben çok beğeniyorum ama bu aracı gördüm birisi icin çok tatlı değil gibime geldi sanki araçta su almış hissiyatı verdi bana birde 26 plakalı aracı 34 cevirmek icin harcicanız para ile alıcanız aracınıza bişeyler yapabilirsiniz yanlış anlamayın ben zj alıcaktım dedim yaa arac 1996 modeldi ve 13 bin tl idi almadım siteden başka bir abiimiz almış oo araç çok temiz ve güzeldi bu araç fiatına göre 94 model vede sanki su almış bir aracı dusunmem herhalde tatli değil ama 13.500 tl şişlide bir arac var oo temiz ve güzel

12.900 vermişler benim bahsettiğim aracı 1995 model atiker gaz vardı arabada bej rengiydi

ByEscobar' Alıntı:
6 aylık vergisi 570 lira ;) elimdfeki para maalesef bu kadar diyorsunuz ama biraz daha sabrederseniz gerçekten güzel araçlar alabilirsiniz erken karar vermeyin ;) saygılar...
Altı aylık vergisinin 260 lira olduğunu söylüyor sahibi ayrıca gazda 30 kuruş yaktığı konusunda da iddialı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,923
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
webesten07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR