Karda Mahsur Kaldım - Acil Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan akın61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,040
156 yıda aradık açan 10-15 dk sonra cevap verdi ve maalesef polis bölgesi olduğu için yardımcı olamadılar.... neyse yardım edenden etmeyenden akıl verenden vermeyenden herkesten Allah razı olsun..... ben sağ sağlim evime ulaştım çok şükür....... şunu söyliyim Allah düşmanımın başına vermesin....

Etiketler

Rica ederim mahmut bey size yardım etmek için çabaladım fakat olmadı, sanırım birazda mesajınızın geç fark etmemden kaynaklandı bu yüzden çok fazla insana ulaşamadım facebookta, sayfalarda ve guruplarda aldığım bir kaç cevap ise beni ziyadesiyle üzdü.
Mahmut bey evinize sağ sağlim ulaştığınıza sevindim çok çok geçmiş olsun

Bölgeye 40 km mesafede birisi olarak yaşadığınız bu sıkıntıya üzüldüm, geçmiş olsun...Bulunduğunuz bölgedeki offroadcularla şimdiye kadar hiç dialoğunuz olmamış ve ulaşabileceğiniz bir telefon bile de bulamamışsınız sanırım...Tekrar geçmiş olsun...

Ynt: mahsur kaldık acil yardım

yaşadığınız bölgedeki offroad gruplarının iletişim bilgilerinin olduğu sayfalara bakabilirsiniz (hatay için en az on tane numara var). ayrıca etkinliklere misafir olarak da olsa katılıp bir iki tanıdık edinirseniz yardım gerektiğinde bir kaç dakikada birilerinin yola çıktığına şahit olursunuz. acil yardım bölümünün forumda açılması acil yardım mantığına aykırı (çünkü forumda nöbetçi yönetici yok) . bu işlerde telefon ilk iletişim tercihi olmalı. size büyük geçmiş olsun.

Ynt: Karda Mahsur Kaldım - Acil Yardım

mossin nagant' Alıntı:
Forumda acil yardim bolumu acsak ,
Bu isi biraz profesyonellige doksek nasil olur?
Konuyu okurken aynı şey benim aklıma geldi, Moderatörler eminim gereken güncellemeyi yapacaklardır.
benzer olay 2 çocuğumla benimde başıma gelmişti 3 saat sonra kendi imkanlarımla kurtulurken orman işletmesinden araç geldi. üstüne birde ne işiniz var burda fırça yedik.

yasarergun' Alıntı:
yaşadığınız bölgedeki offroad gruplarının iletişim bilgilerinin olduğu sayfalara bakabilirsiniz (hatay için en az on tane numara var). ayrıca etkinliklere misafir olarak da olsa katılıp bir iki tanıdık edinirseniz yardım gerektiğinde bir kaç dakikada birilerinin yola çıktığına şahit olursunuz. acil yardım bölümünün forumda açılması acil yardım mantığına aykırı (çünkü forumda nöbetçi yönetici yok) . bu işlerde telefon ilk iletişim tercihi olmalı. size büyük geçmiş olsun.

Yardım isteyen arkadaşlar Forum Yöneticilerine Telefpn - SMS ve e-posta ile ulaşabilse.
Üzerinde çalışılması gereken bir konu bu.

Acil Yardım Bölümü yönetim sayfalarında açılabilir.
Önce Yöneticiye ulaşılmalı. Uygun yönetici arkadaş diğer üyeleri sms - e-posta ve telefon ile uyarmalı.

Benim tercihim SMS.
20 Kişilik bir adres grupları oluşturulur.

İstanbul - Avrupa / Asya - Mümkünse alt gruplar.
Her alt gruba 20 kişi.

Yardım isteyen kişi hangi bölge de ve alt grup içersin de kalıyorsa o bölgeye ait gruba SMS çekilir.
Aynı anda 20 kişiye mesaj ulaştırılır.

Telefon ile konuşamadığım için bunu yazdığımı düşünen olursa da siz bir kişi ile konuşuncaya kadar SMS'ler 20 kişiye ulaşır

yasarergun' Alıntı:
ilkyardım bölümünün forumda açılması ilkyardım mantığına aykırı. bu işlerde telefon ilk iletişim tercihi olmalı.
Yaşar bey merhaba.
Konu ilk yardım olarak değilde yardım olarak açılsa? sonuçta yaralanmalı bir olay zaten adli mercilerin ilgilenmesi gereken birşey.
sadece insanlar tanıdıklarına buradan ulaşabilse nasıl olur?

TezzMertek' Alıntı:
Yardım isteyen arkadaşlar Forum Yöneticilerine Telefpn - SMS ve e-posta ile ulaşabilse.
Üzerinde çalışılması gereken bir konu bu.

Acil Yardım Bölümü yönetim sayfalarında açılabilir.
Önce Yöneticiye ulaşılmalı. Uygun yönetici arkadaş diğer üyeleri sms - e-posta ve telefon ile uyarmalı.

Benim tercihim SMS.
20 Kişilik bir adres grupları oluşturulur.

İstanbul - Avrupa / Asya - Mümkünse alt gruplar.
Her alt gruba 20 kişi.

Yardım isteyen kişi hangi bölge de ve alt grup içersin de kalıyorsa o bölgeye ait gruba SMS çekilir.
Aynı anda 20 kişiye mesaj ulaştırılır.

Telefon ile konuşamadığım için bunu yazdığımı düşünen olursa da siz bir kişi ile konuşuncaya kadar SMS'ler 20 kişiye ulaşır
;) süper fikir

Daha öncede bir takım yardım çağrılarına denk gelmiştim ve bu fikri sunmuştum..Tekrar olsun.. Bu forum ekstrem spor yapanların paylaşım noktası olduğu için doğada aksiliklerin yaşanması olası bir durum..Moderatöründe dediği gibi bir çalışma yapılabilir..Hiç olmazsa forum üyelerinin görebileceği bir başlık oluşturulması ilk adım olabilir düşüncesindeyim..

geçmiş olsun dilekleriniz için çook teşekkür ederim.

acil durumlar ilgili bir adıma sebep olurssam ne mutlu bana....

sms gruplarının kurulması gayet mantıklı geldi bana :smiley:

dturan' Alıntı:
Yaşar bey merhaba.
Konu ilk yardım olarak değilde yardım olarak açılsa? sonuçta yaralanmalı bir olay zaten adli mercilerin ilgilenmesi gereken birşey.
sadece insanlar tanıdıklarına buradan ulaşabilse nasıl olur?

derya bey ilk yardım diye hatalı yazmışım acil yardım olacaktı nitekim daha sonra o kısmı acil yardım diye düzelttim. bu iş (herkesin yakınındakilerin telefonlarına sms grupları yoluyla erişimi) kesinlikle doğru olur ancak bu işi birilerinin üstlenmesi gerekir :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR