Karavanla Rusya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Muhammet çığlı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 329

Muhammet çığlı

Yeni Üye
Merhabalar arkadaşlar. Karavanla Rusya gezisinden geliyorum birilerine lazım olursa diye paylaşmak istedim. Öncelikle savaş Rusya topraklarında değilmiş o yüzden hiç bir sıkıntı yok. Hava kararınca aracınızı bı kenara çekip dinlenin seyahat etmeyin çünkü polis hava kararınca her köşe başında çevirme yapıp bahane bulup rüşvet topluyor. Yani bı adam sabaha kadar araç kullansa bir gece kulübünde o kadar para yiyemez. İllaki düşersiniz pazarlık yapın hemen istediğini vermeyin. Gündüz heryer kamera olduğu için sorun yok. Bide Dolar Euro kimse almıyor kolay kolay döviz bürosu kısıtlı banka çalışma saatlerinde alabilirsiniz o yüzden ruble alin

Merhabalar arkadaşlar. Karavanla Rusya gezisinden geliyorum birilerine lazım olursa diye paylaşmak istedim. Öncelikle savaş Rusya topraklarında değilmiş o yüzden hiç bir sıkıntı yok. Hava kararınca aracınızı bı kenara çekip dinlenin seyahat etmeyin çünkü polis hava kararınca her köşe başında çevirme yapıp bahane bulup rüşvet topluyor. Yani bı adam sabaha kadar araç kullansa bir gece kulübünde o kadar para yiyemez. İllaki düşersiniz pazarlık yapın hemen istediğini vermeyin. Gündüz heryer kamera olduğu için sorun yok. Bide Dolar Euro kimse almıyor kolay kolay döviz bürosu kısıtlı banka çalışma saatlerinde alabilirsiniz o yüzden ruble alin
Deneyimlerin paylaşılması güzel. O coğrafyayı grup üyesi @janberkaydemir de gezmiş ve güzel anılarını paylaşmış grup üyeleri de zevkle takip etmişti. Yedikleriniz içtikleriniz sizin olsun :smiley: gördüklerinizi yaşadıklarınızı ve önerilerinizi paylaşırsanız rotaya teşvik edici olursunuz. Gezgin Mert Öztürk'ün St. Petesburg beyaz geceler youtube videosu o coğrafya hakkında özendirici etki yaratmıştı örnek olarak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR