zentoz
Rapido 820, Peugeot Partner Tepee Outdoor
Ynt: Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum
Çok teşekkürler
Çok teşekkürler
zentoz' Alıntı:Melih bende izin işini konuştum şirketle. İngiltereyi bilmiyorum ama burada 3 seneye kadar ücretsiz izin alabiliyorum. O konu en kolayı oldu şimdi hazırlanma dönemi var. Çocuk 4 yaşına gelmeden yapmak istiyoruz çünkü burada okul 4 yaşında başlıyor. Olmadı dışardan eğitim sistemi var. Konuştuğum seyyahlar çocuklarına bu şekilde eğitim verdiklerini sınavlara da dışardan girdiklerini söyledi. Ayrıca dünyayı gezmek gibi bir eğitimin karşılığı bile yok. Bakalım inşallah yolumuz açık olur da hayalimizi gerçeğe döndürürüz.
Selam özgür kardeş yazınızı şu an gördüm ve mutlu oldum karavanla dünya turu telaffuzu bile muhteşem,sağlıklı ve keyifli seyahatler diliyorum.zentoz' Alıntı:Son mesaj 2010 yılında atılmış ama bende dünya turu için proje aşamasına geçtiğimi söylemek istedim. İnternet üzerinden bu işi yapan en az 15 kişi ile direkt temasa geçme fırsatım oldu. Hazırlık süreci uzun soluklu olacak ama olacak. Eşime, 11 aylık bebeğime ve bana iyi şans dileğin. Uzun yolculuklar tekbir adımla başlar....
Sevgiler
Özgür