Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan i.güneş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 751
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 188,040
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

54,00TL alınan paara kasasının montajı bitti.

IMG_3164.jpg

IMG_3172.jpg

Etiketler
creater 7.5i

İlhan abi ısıtıcın hayırlı olsun resimlerini gördüm dediğim yere taktırman çok iyi oldu aracın ısınması daha güzel olacak.

Sağolasın Yusuf kardeşim, Ahmet ustada Webostanın bir büyük boyu, elinde kalmış 12 V 1.600,00TL istedi.

İlhan Bey, Çalışmalarınız çok güzel gidiyor. Kolay gelsin.

ısıtıcı hayırlı olsun güle güle kullanın :smiley:,
para kasası iyi fikir

Levent usta, teşekkür ederim.
Senin taktırdığın ısıtıcı firmasının internette Ankara Ostim sanayisinde bayisi gözüken Cengiz beyin yanına gittim, fakat o firmanın bayiliğini bıraktıklarını söylediler, araştırıma yaparken, ona yakın Konyalı Ahmet ustaya taktırmak nasip oldu.
Kasayıda yurt dışına çıkınca lazım olur diye takdırdım.

Kasa benimde aklımda aslında...
Yurtdışında pasaport konur, fazla nakit konur İlhan abinin dediği gibi...
Bir yandan da daha dikkat çeker mi diye düşünüyorum...
Kararsızım yani... ???

Yurt dışında kk. hesap cuzdanı komisyon yönünden çok para kesintisine sebep ben kasayı uygun buldum.

Şofben,mutfak ve dışarı ocak için lpg tankı 500.00 TL takıldı.

Tariflerinden dolayı Celal abiye teşekkür ederim.

IMG_3221.jpg

IMG_3223.jpg

IMG_3234.jpg

İlhan abi su deponuz ve gaz deponuz hayırlı olsun güle güle kullanın,yalnız bir yerde duymuştum dizel araçlara gaz taktırmaya izin verilmediğine dair eğer öyleyse senin gaz tankını ve dolum ağzını kamufle etmeniz lazım TÜV'den sorun çıkmaması için ruhsatı aldıktan sonra sorun olmaz tabi bu işin doğruluğu nedir bilemiyorum piyasada gaz tankı takılı karavanlar var ama acaba yasalmı yoksa sonradan kaçakmı takıldı,bilen arkadaşlar paylaşırsa bilgilenmiş oluruz.

Su deposunun yeri hakikaten çok güzel denk geldi, cuk oturdu diyebiliriz yani, gaz tankı 3-4 büyük tüpe eşdeğer olduğu için rahat rahat kullanım avantajı sağlayacak...Elinize sağlık...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR