Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kodalmmm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,595
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko)

erhan110' Alıntı:
Çok teşekkürler sağolun :smiley:

Benim aklımda hep olan cebelitarık - tanja - marakesh - agadir güzergahı ... bakalım ne zaman kısmet olacak.

Merhaba Erhan bey ;

Umarım huzur gelir o ülkelere ve kısa sürede gerçekleşir...

Etiketler

ankist' Alıntı:
Merhaba,
bende aynı sitede oturuyorum. takipteyim...
emeginize saglik...
ilk firsatta tanismak üzere...

Merhaba anksit,
sağolun,uygun bir zamanda tanışmak dileğiyle...

asilkanissan' Alıntı:
Araç yollarda çok dikkat çekecek umarım en kısa sürede karşılaşırız, kolay gelsin :smiley:

Merhaba asilkanissan,
sağolun,herkesinki gibi inşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur ,

teos' Alıntı:
Yılmaz Erdoğan'ın Vizontele filminde bir sahne vardır "Vallahi benim aklıma gelmişti" diye. Uzak doğu gezimlerimde bol bol gördüğüm Coaster için ben de aynı şeyi söylemiştim.
Karavana uygun diye.
Bir an önce yollara düşmeniz dileklerimle...

Merhaba,
öncelikle teşekkür ederim iyi niyet temenniniz için.Evet haklısınız bencede karavan amaçlı olarak gayet uygun bir seçim diye düşünüyorum,

sayın (kodalmmm)hayırlı olmasını dilerim.bol güzel geziler.sagılarımla kemal orhan

Coaster'ın iç fotolarından bazıları,[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_1054.jpg

IMG_1058.jpg

IMG_1057.jpg

IMG_1043.jpg

IMG_1040.jpg

devamı,[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_1041.jpg

IMG_1042.jpg

IMG_1044.jpg

IMG_1034.jpg

IMG_1036.jpg

Masallah cok guzel bir arac oluyor. Insallah kazasiz belasiz gezersiniz.

Bu araç hafta sonu Bolu'da idi. Araca baktım baktııım :eek: , ben bu tanıyorum ama nereden derken burası çıktı :smiley:

Darısı her doğa severin başına diyelim.

Merhabalar,
Evet hata sonu Bolu'da idik,çocukların eskrim turnuva maçları vardı,
bizde bu vesile ile kısa bir kaçamak yaptık.

Mehmet Bey bugün motosikletle gezintiye çıkmışken sizi ve karavanınızı gördüm.Bu vesileyle tanışmış olduk.Öncelikle karavanınızın hayırlı olmasını temenni eder,güzel gezilerde hayırlısıyla,kazasız belasız kullanmanızı dilerim.Güzel bir karavan olmuş.Donanımları da güzel,elbette eklenecek birkaç ayrıntı olabilir.Bunlar da zamanla olacak şeyler.Kolay gelsin,güzel geziler dilerim.Saygılarımla.

Merhaba,Oğuz bey,
Teşekkürler,inşallah sizlerde sorunsuz bir şekilde kullanırsınız karavanınızı,ayrıca motorunuzu görünce,geçmiş günlerimi hatırlattınız bana,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR