Karavan'da Rüzgar Gülü İle 12 V Enerji Üretimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,726
Ynt: Karavan'da Rüzgar Gülü İle 12 V Enerji Üretimi

Melih bey, karavan hareket halinde iken, enerjiyle bir sıkıntım yok, kamp halindeyken ihtiyacım oluyor.

Etiketler
Ynt: Karavan'da Rüzgar Gülü İle 12 V Enerji Üretimi

Ülkemizde seçimler var.Kıran kırana savaş var,Demokrasi için diyorlar. Sövmeler,saymalar,Tapeler,gizli çekilmiş belaltı videolar vs
Demokrasi için önce Twiter yasaklanıyor,peşinden YOUTUBE yasaklanıyor. Bu nedenle senin Videolardan yararlanmak mümkün değil.ANCAK SEÇİMLERDEN SONRA BELKİ!
Resimlerde gösterdiğin havalandırmaların gücü (torku) güçlendirildiğinde belki bisiklet alternatörlerin de kullanılabilir.
İngiltere'den kargo ile birazcık demokrasi göndermek mümkün mü acaba? Bugünler de bize çok gerekli de!

berkcantp' Alıntı:
Melih bey, karavan hareket halinde iken, enerjiyle bir sıkıntım yok, kamp halindeyken ihtiyacım oluyor.

Ilhan bey raheket halinde sorun olmayacaginin farkindayim ama illaki hateket halindede dusunen arkadas varsa degerlendirebilir diyerek yazmistim.

Sent from my iPad using Tapatalk

Yurtdisindan kargolanan demokrasilerde gumrukte problem cikiyormus.

Sent from my iPad using Tapatalk

Yaklaşık 5 yıl sonrasında konuyu yeniden açmak bana nasip oldu. Dikey eksenki tribünler yataylara göre çok daha verimli. Konuya çok hakim olmamakla birlikle diyorum ki kanatları açılıp kapatılan bir sistemle karavanın üst kısmına bir sistem kurulsa olmaz mı? Karavan duruyorken 1 m kanat boyu (bu faraza bir rakam) olan sistem kurulsa hareket edileceği zaman yine karavanın üzerine yatay şekilde uzatılsa/eğiltilse/yatırılsa vs. olabilir mi?