bilgehanarman
Yeni Üye
Izmir tse benim aracima iceride cift katli yatak oldugu icin onay vermiyor. Sebebine yasak diyor yetkilisi. Konu hakkinda bilgisi olan varmi. Yasakmi degilmi. Yasaksa neden yasak.
Izmir tse benim aracima iceride cift katli yatak oldugu icin onay vermiyor. Sebebine yasak diyor yetkilisi. Konu hakkinda bilgisi olan varmi. Yasakmi degilmi. Yasaksa neden yasak.
Bu konuda bilgisi olan var mı. Çift katlı yatak karavanda olmaza diye bir durum var mı ?Izmir tse benim aracima iceride cift katli yatak oldugu icin onay vermiyor. Sebebine yasak diyor yetkilisi. Konu hakkinda bilgisi olan varmi. Yasakmi degilmi. Yasaksa neden yasak.
Bu konuda bilgisi olan var mı. Çift katlı yatak karavanda olmaza diye bir durum var mı ?
Benim aracımda da cift katlı yatak-ranza var.
Henüz izmirde TSE ye sokmadım.. Yakın zamanda TSE işlemim başlayacak.. Süprizle karşılaşmayayım..
Tüvtürk çalışanı tadilat için muayeneye gitme dışında rutin bir muayenede karavanın denetimini yapma gibi bir yetkisi var mı? İçeride Sadece koltuklardaki kemerlere bakabilir.. Bildiğim kadarıyla yanlışşsa düzentin rutin muayenede İçinin uygunluğunu ilk proje tadilat aşamasında TSE değerlendirir.. TSE den karavan onayını aldıktan sonra banyoyu ister çadırda ister dışarda ister banyo yapmazsınız Sabit banyo istemide neymiş..Aralık ayında muayeneye girdim, TÜV elemanı tutturdu bunun sabit banyosu yok diye karavan olamaz diyor. Ben manyağım ya TSE onayını alana kadar geçici banyo yaptırdım, sonra söktürdüm. Bilmediğini bilmemek kadar tehlikeli bir şey yok. Motokaravan, çekme karavan ve camper nedir diye denetim yapanlar öğrenene kadar böyle saçmalıkları yaşayacağız maalesef.