tezcatcatl
Ana Kamp
Evet, butcemiz iki katina ciktigi vakit dusunmeden yapacagim bir is olur
Yahu seslendirmesi amma belalı be.
Я понимаю, я постараюсь писать легко.
Merhabalar öncelikle iyi bayramlar dilerim. Bir zihni sinir sorusu sormak istiyorum.
2 adet 12v akü. Bu akuleri aynı zamanda 24v olarak şarj edip, 12v olarak kullanılabilir mi.
Veya 12v ile şarj edip 24 v olarak kullanılabilir mi..
Teşekkür
Not yalnız 12/24 veya 24/12 inverter olmayacak,
yapabilirsinizde niye ihtiyaç duydunuz ?
sizde hangi voltajda akü ve şarj cihazı varda bunu sorma ihtiyacı hissettiniz net yazarsan daha sağlıklı net yanıt verebiliriz.
İki adet aküyü seri bağlarsınız bu aküleri 24 volt ile doldurursunuz.Seri bağlama sistemini çözmeden sadece bir aküden 12 volt alırsanız kullanırsınız.Merhabalar öncelikle iyi bayramlar dilerim. Bir zihni sinir sorusu sormak istiyorum.
2 adet 12v akü. Bu akuleri aynı zamanda 24v olarak şarj edip, 12v olarak kullanılabilir mi.
Veya 12v ile şarj edip 24 v olarak kullanılabilir mi..
Teşekkür
Not yalnız 12/24 veya 24/12 inverter olmayacak,
.Karavanda 12V veya 24V cok onemli degil . Mesafeler kisa. Enerji kaynagi sabit. Calismasi icin asiri guc gerektiren cihaz yok.
Kazanilan enerji ayni oldugu icin 12V ta tasinan amper 24V un iki kati sadece.
.Soruma cevap alamadım.
kısa ve net cevap:ŞAYET AKÜLERİNİZ 12 VOLTLUK AKÜ İSE VE İKİSİDE HER BAKIMDAN BİR BİRİNİN AYNI İSE akülerinizi güneş panelinden 12 volt sistemi ile doldurun.Cevap yazan arkadaşlara Teşekkürler. Soruma cevap alamadım. Şöyle soruyum.
2 tane akü var. Bu akuleri güneş paneli ile doldurmak için 12 v sistemmi avantajlı yoksa 24v sistemmi.