YerliKaravan
Yeni Üye
Arkadaşlar
Bu konu forda çok ca işlenmiş ama bir soruda ben sorayım istedim.
12V tan direk sogutucu /220v inverter sogutucu ... Tabiki 12v->220v inverter kayiplari ile verimsiz olacaktır.
Ama sorum sogutma sistemleri verimleri ile ilglil.
1.Bu sistem Amonyak ve kapali sogutma sistemi
2.Klasik gaz kompressorlu sistemler
3.Peltier termoelektrik sogutucu sistemler
Bu 3 sistem verimleri ve tecrubeleri olan arkadaslar varmidir.
Ayrica Amonyaklı olan BEKO sistemi 200 tl gibi bir farkla 12V ve aynı anda 220V a cevirmek mumkun.
Sahsi tecrubem Beko amonaklı sistemi 220 v ile kullandıgımı ve ses seviyesinin SIFIR 0 oldugunu belirtmek isterim.
Makinaci ve Termodinamik cilerin ilgisini ceken bir soru olablir Tesekkurler
Bu konu forda çok ca işlenmiş ama bir soruda ben sorayım istedim.
12V tan direk sogutucu /220v inverter sogutucu ... Tabiki 12v->220v inverter kayiplari ile verimsiz olacaktır.
Ama sorum sogutma sistemleri verimleri ile ilglil.
1.Bu sistem Amonyak ve kapali sogutma sistemi
Beko BK 7722 Beyaz Buzdolabı, Soğutucu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Beko BK 7722 Beyaz Buzdolabı, Soğutucu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Beko BK 7722 Beyaz Buzdolabı, Soğutucu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
www.gittigidiyor.com
Amonyaklı Mini Bar Buzdolabı Soğutucusu
Amonyaklı Mini Bar Buzdolabı Soğutucusu AAMBS35 * Otel araç tipi mini bar soğutucularının amonyaklı gazlı kapalı soğutma sistemidir - Amonyaklı tip mini bar otel buzdolabı soğutucusu satışı Bu...
www.paslanmazcalismatezgahi.com
2.Klasik gaz kompressorlu sistemler
12v / 24v Kompresörlü Marin Buzdolabı 90 lt
Ürün sıfırdır ve 1 yıl garantilidir. Ürün Altus AL-305 Modelinin 12 / 24 volt kompresörlü marin buzdolabı halidir.Aküye Bağlandığında Direk Kullanıma Hazırdır. Ürün Akü Deşarj Korumalıdır.100 amper akü ile şarj etmeden 5 gün çalıştığı test edilmiştir.Yat - Tekne Buzdolabı, Araç -
www.yedepa.com
3.Peltier termoelektrik sogutucu sistemler
Peltier Soğutucu Set. Termoelektrik Soğutucu. Termo Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Peltier Soğutucu Set. Termoelektrik Soğutucu. Termo Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
Bu 3 sistem verimleri ve tecrubeleri olan arkadaslar varmidir.
Ayrica Amonyaklı olan BEKO sistemi 200 tl gibi bir farkla 12V ve aynı anda 220V a cevirmek mumkun.
12 220 Volt Minibar Rezistansı
12 220 Volt Minibar Rezistansı 12-220-75W 12 220 Volt Minibar Rezistansı 12-220-75W:Karavan buzdolabı rezistansları piknik tipi soğutucu ısıtıcıları modellerinden mini bar rezistansının imalatı...
www.mutfakmakineleri.com
Makinaci ve Termodinamik cilerin ilgisini ceken bir soru olablir Tesekkurler