Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstanbul'u özledinizmi ?hadi güncel bir kaç resim.Bunlar benim cep telefonumla çektiğim amatör fotolar .Karavancı ustalarla tanışınca açıklama yapma ihtiyacı duydum.
Ocak 2011 itibariyle UKOME kararıyla İstanbul Tarihi Yarımada'da bazı sokaklar trafiğe kapatıldı. Sokakların ortasından yürüyerek tarihi mekanları daha rahat görme fırsatı yakaladık.
Konuyu gorunce bir kac resimde ben ekliyeyim dedim. Hep ayni kilise kareleri bastan bastan koymamak icin kendimce daha sira disi oldugunu dusundugum mekan ve fotograflari paylasiyorum. Iyi seyirler.
Bunlarda en sevdigim mekanin fotograflari. Corlulu Ali Pasa medresesi - Erenler nargile. Nargilenin adabi ile icildigi, kozde kahve demlenen, otantik ve bir o kadarda ruhu olan bir mekan. Buradan tad aldigim kadar hic bir cafeden tad almamisimdir Istanbul'da ama yaninizda cok samimi hos sohbet arkadasinizla gidin. Eger nargile icmiyorsaniz, kahve yada cay icmeye gidin. Diger cevredeki (beyazit - Sultan ahmet arasi) mekanlara gore oldukcada ucuzdur.