enverdede' Alıntı:İzninizle oyunun adını birazda ben uzatayım,İlk torun kucağa gelene kadar
güngör' Alıntı:Kararlıyım Enver bey, torun kısmet olursa karavancı yapacağım Selamlar
berkcantp' Alıntı:Torun sevgisini, karavan ile birlikte paylaşmak güzel, hele birde torun karavan hastası olursa birliktelik daha da güzel oluyor, yalnız bende abartılı bir terslik var. Torun sesini yükseltmeye başladı "Ben okula giderken, siz kampa gidemezsiniz, tatil günleri birlikte gideriz,
zirvelerin sesi' Alıntı:Selamlar.. Uzun süredir Ege bölgesi karavancıları başta olmak üzere tümünü takip etmeye çalışmaktayım.. Dogru yeremi yazdım bilmiyorum.. Öncelikle benim karavanım yok.. Doga ya olan ilgim nedeni ile kendimi bu sayfalara hapsolmuş hissettim... acaba onca para verip Karavan alsam yapabilirmiyim bilemiyorum.. fakat bunu yaşamaz isem bir şeylerin eksik olacagınıda biliyorum.. bu sene için bir değişiklik yapıp tatil tarzımı değiştirebilirim dedim.. şöyleki.. biraz araştırma yaptım.. karavan kiralayan şirketler var .. en az 3gün olmak üzere kiralama işi yapıyorlar.. zaten 1 hafta gibi bir deneme süresi planlıyorum.. otellere vereceğim parayı buna verir hiç olmazsa denemiş olurum diyorum.. izmir de bu işi yapan ciddi firmalar varmı ? henüz araştırma safhasındayım.. teşekkürler.
TA2RX' Alıntı:Selam. Hoş geldiniz. Doğru tahmin ettiniz, yanlış başlık altındasınız. Mesajınızı tanışma başlığının altında tekrar yazarsanız konuyla ilgilenen daha çok insana ulaşabilirsiniz.
zirvelerin sesi' Alıntı:teşekkür ederim.. yazıyı kopyaladım ettim.. tanışma kısmını bulursam oraya aynen yapıştıracağım.....