Cok guzel olacak gibi.insallah cabuk biter.ruhsati ne yaptiniz bir degisiklik yaptiniz mi.karavan olarak isletecekmisiniz.Ankara dan misiniz.
Cok guzel olacak gibi.insallah cabuk biter.ruhsati ne yaptiniz bir degisiklik yaptiniz mi.karavan olarak isletecekmisiniz.Ankara dan misiniz.
Araciniz hayırlı olsun.projenizi merakla takip ediyorum.kolay gels
Karavan ruhsatimi alacaksin.karavanlarin nekasar dogru bilmiyorum sigortasinin cok yuksek oldugu soyleniyor.ruhsat için proje çizilip karavan'a dönüşümü yapılacak marangoz işi bittikten sonra hemen yapabilirim gibi.
Sadece elektrik işi tahminimden biraz daha pahalıya geldiği için bu aşamada elektrik olmayacak.
Karavan ruhsatimi alacaksin.karavanlarin nekasar dogru bilmiyorum sigortasinin cok yuksek oldugu soyleniyor.
Aracın son durumuEkli dosyayı görüntüle 510748
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mutfak tezganızda, ocağı nereye yerleştireceksiniz?
Şöför koltuğu tarafına koyacaksanız, kir,yağ, veya yemek sıçraması sebebiyle koltuk döşemesi kirlenir ve koku kolaylıkla sinebilir.
Diğer tarafa (yatak olacak kısım) koyduğunuzda , ise yemek kokusu çıksın diye pencere açamayacaksınız çünkü sabit pencerenin önüne rastlıyor.
Açılır pencerenin tam önüne yerleştiriğiniz evye yerine,ocağı yerleştirseniz uygun olmaz mıydı acaba ? ,
Bu şekilde kalacaksa, Koltuk arkasına su, yağ kir vs sıçramalarına karşı muhafaza olacak koruma olsa iyi olur. Silme ,temizlik açısından alimunyum kaplama da yapabilirsiniz.
Birde ;tezgah ve resimde görünen oturma grupların köşelerine pah verilmesi( yuvarlatılması) araç içinde gezinirken çarpma durumunda daha az zarar görürsünüz.
Hayırı olsun tekrar, ilgi ile takipteyim.
İzmir de gıda çarşısında su deposu satan bir yerden aldim. Temiz su deposu ikiside 55 litre adet fiyatı 100 liraCok guzel olmus.evye nin altindaki siyah bidonlar i nereden temein ettin.ne bidonu onlar.