Karavan Yenileme Çalışmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PROF11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,526

PROF11

En iyi şoför saygılı olanıdır.
Yer
ataşehir
Yatmakta olan bu karavan alman malı,şase ve dingil galvaniz biraz uğraş sonucu
elimizden geldiği kadar,değerli fatih(kuzne) ustamız ile çalışmalara başladık...

05042011013.jpg

05042011014.jpg

05042011015.jpg

05042011016.jpg

05042011017.jpg

Etiketler

Ynt: Karavan Yenileme Çalışmaları

runnerime yan basamaklar yenilendi
fatih bey ile yaptığımız çadır,sepet hafta içi biter..

runner ben.jpg

çadır içi.jpg

çadırın içi.jpg

arkadaslar bir cekme karavanda neler olması gerektıyını yazarsanız cok sevinirim formları tek tek inceliyorum kafamda yuzlerce fikir var kararsızım SOS

SAM_0128.jpg

SAM_0129.jpg

SAM_0130.jpg

SAM_0131.jpg

Karavan döşeme güzel olmuş,yakışmış,döşeme üst kısımları menteşeli yap,oturulan kısım yani
herşey kanabilir oralara güzel olur..

kolay gelsin fatih bey takipteyim. karavanın olmazsa olmazlarından biri tuvalet ama karavan biraz küçük geldi sanki galiba tuvalet olmayacak?

tesekkür ederim binali abi alt zemini parke dösedik yan lara sürgülü cam taktım sandıkları yani oturma yerlerini menteseli yapacagım. calısmalar güzel gidiyo simdilik döseme kumaşı ne renk yapsam ve duvarlarına duvar kagıdı ne kullansam diye düsünüyorum .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR