derindeniz1
Sami
Ynt: Karavan Videoları
Mehmet Abi,bence gözlüksüz kullanıyor arabayı,ondan.
Mehmet Abi,bence gözlüksüz kullanıyor arabayı,ondan.
Sevgili Alfonse adamın (şöförün) arkadaşının elindeki ayçiçek yağını gözden kaçırmış herhal.!! adam elindeki garajın kapısına döküp karavanın çıkışını kolaylaştırmak yerine pis pis gülüp içmeyi yeğliyor böyle dost olmaz olsun. ;DAlfonse' Alıntı:Türk olsalardı karavanın yanlarına ayçiçek yağı, zeytinyağı felan sürüp çıkarırlardı.... ;D ;D ;D ;D
Teşekkürler Emrah....
orbay74' Alıntı:Sanıyorum bu adam da karavanını kendı sı yapmıs olmalı.
Kapıyı olcmeyı unutmus olabılır mı?
Samı kardesım, zaman zaman benım de aklıma gelmıyor degıl. Ben de kapıyı olcmedım de...
orbay74' Alıntı:Olctum de sankı bıraz boydan ıskalamışız. Baktım da yoldan bır 20 cm yukseklık var . Gırış bolumunnde bır hafriyat cıkabılır.
sisdagili61' Alıntı:Merhabalar,
Bir arkadaşımıza tekne bakmak için bindik arabalara bir köye gittik ki denizle bağlantısı sadace sahildeki ilçenin köyü olması yani okadar içerde vede tepede bir köy.Arabaları yol kenarına bırakıp nerdeyse yarım saat tepeye tırmandık ki amanın o ne manzara harika bir yer şahane bir çimen tamamen doğal toz sinek yok.Çimende 3 - 4 tane tekne var 8.5 ile 14 metre arasında kestaneden yapılmış görünüşe göre denize indirmek için helikopterden başka şey işe yaramaz gibi.
Sordum <<emice habuni nasi aluruk da denuze induriruk, yanıt verdi haburdan aşağı birakıyiruk cidiyi>> sonra bizi aldı çimenin öbür tarafına gittik yerde bir ark var V şeklinde içinde tahtalardan kaydıraklar ve tepede bir ırgat var elle kumanda edilen.V şeklindeki arkı takip ettik yola indik içine bir kamyonun gireceği kadar bir cep olan yer var sora almak için gitik kamyon cebe geri geri girdi yukardan tekne yavaş yavaş hareket etti ikişer kişi sancak - iskele tarafından destek verdik ve tekne kamyonun kasasına oturdu.
İşte yurdum insanı isterse neleri başarabiliyor.Bilinmeyen neler var kimbilir.
Kalın sağlıcakla.