ALLAH KAZA BELA VERMESİN KEYİFLİ KAMPLAR DİLERİM...sayfasında karavanım videosu görebilirsiniz.
ALLAH KAZA BELA VERMESİN KEYİFLİ KAMPLAR DİLERİM...sayfasında karavanım videosu görebilirsiniz.
Karavan sigortası yaptırmak isteyen arkadaşlar ucuz fiata 600 tl.ilk başlangıç olarak Kamil Bayram beyin telofonu 05393413024 arayarak yaptırabilir.Kendisiyle görüşmeniz menfatiniz olabilir.Ben karavan zorunlu trafik sigortasi primlerini bugun duyduktan sonra 2 hafta once girmis oldugum karavan dunyasindan ayrilmayi düşünür oldum Anadolu:4.412
Zürich:4.302
Alians:3.593
Neova: teminat vermiyor
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tüm iyi dileklerimle sizinde yakında karavan sahibi olmanızı dilerim..Çok yakışıklı.
Güzel günleriniz olsun.
Darısı başımıza.
resimler neden görünmüyorYnt: Karavan Sevdası.bende Karavan Dünyasına Yakında Katılacam.
[attachimg=1][attachimg=2][attachimg=3][attachimg=4][attachimg=5]
Teşekkürler.Sizleride aramızda görmekten mutlu oluruz..Güzel gezileriniz olsun,keyifle kullanın.
Ben Karavanı DEMİR karavana yaptırdım.Sana önereebileceğim Ankara'daki karavab firması.Ben yaz ve kışında kullanan olarak çok memnun ve sorunsuz kullanıyorum.mesaj 2 kez gitmiş ben silemedim, yönetim silebilir