Karavan Sektörüne İlk Adım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KaraKaravan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,368

KaraKaravan

Besiktasizm
Yer
İstanbul
Merhabalar.
Üye olmadan bir süredir Forumunuzu takip etmekteyim. Forum içersinde inanılmaz derecede değerli üyeler var hepinizi saygıyla selamlıyorum.
Öncelikle keyfe keder olarak bir karavan yapmak istiyoruz. Bir süredir araç araştırmalarım sonucunda Iveco daily konusunda karar kıldık. Alkoven kasa olarak düşünmüyoruz ( Maliyet ). 4+1 kişilik Masa , Wc , Mutfak hepsi olmalı. Bir kaç firma ile görüştüm inanılmaz fiyatlar çektiler bize. Kendimiz yapmaya kalksak vaktimiz çok kısıtlı yapmaya başlasak seneler alacak cinsten hevesimiz kaçacak. Konuyla ilgili yardımcı olabilecek tanıdığınız firmalara nereden ulaşabilirim. Bu konuda sizinle tanışmak yardımlarınızı almak istiyorum yüksek müsadenizle.

Not : Avrupa kıtasında ikamet ediyorum. İstanbul ve Çevre illeri konusunda her firma ile görüşebilirim. Orta ölçekli bir karavan istiyorum. Ne çok lüks nede çok kullanışsız. İleride kendi çevremdeki arkadaşlarıma kullanmak için kiralayabilirimde.

Herşey için çok teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Karavan Sektörüne İlk Adım.

Sitemize hos geldiniz. Istanbul'da yasayan bir cok arkadasimiz var. Eminim size yardimci olacaklardir. Bu zaman zarfinda siz kendinizi tamisma bolumunde tanitirmisiniz?

melihbozkurt' Alıntı:
Sitemize hos geldiniz. Istanbul'da yasayan bir cok arkadasimiz var. Eminim size yardimci olacaklardir. Bu zaman zarfinda siz kendinizi tamisma bolumunde tanitirmisiniz?

Hoşbuldum. Tabikide aslında ilk yapmam gereken oydu hemen açıyorum konuyu. :smiley:

İlginiz için Teşekkür ederim.

KaraKaravan' Alıntı:
Merhabalar.
Üye olmadan bir süredir Forumunuzu takip etmekteyim. Forum içersinde inanılmaz derecede değerli üyeler var hepinizi saygıyla selamlıyorum.
Öncelikle keyfe keder olarak bir karavan yapmak istiyoruz. Bir süredir araç araştırmalarım sonucunda Iveco daily konusunda karar kıldık. Alkoven kasa olarak düşünmüyoruz ( Maliyet ). 4+1 kişilik Masa , Wc , Mutfak hepsi olmalı. Bir kaç firma ile görüştüm inanılmaz fiyatlar çektiler bize. Kendimiz yapmaya kalksak vaktimiz çok kısıtlı yapmaya başlasak seneler alacak cinsten hevesimiz kaçacak. Konuyla ilgili yardımcı olabilecek tanıdığınız firmalara nereden ulaşabilirim. Bu konuda sizinle tanışmak yardımlarınızı almak istiyorum yüksek müsadenizle.

Not : Avrupa kıtasında ikamet ediyorum. İstanbul ve Çevre illeri konusunda her firma ile görüşebilirim. Orta ölçekli bir karavan istiyorum. Ne çok lüks nede çok kullanışsız. İleride kendi çevremdeki arkadaşlarıma kullanmak için kiralayabilirimde.

"Orta olcekli,ne cok luks ne de kullanissiz" olsun diyorsunuz. Bunu istiyorsaniz bence ankara da doli karavani lutfen arayiniz derim.sunuda sormadan gecemiyecegim. Karavan insasina hele bir baslayin, birazcik el terazi goz nizam diyerek umulmadik zevk alarak kisa bir donemde bitirebileceginize eminim.
Selamlar,basarilar diliyorum.
Not: karavan icin kullanilacak ekipmanlar konusunda yardima hazirim.

KaraKaravan' Alıntı:
Merhabalar.

Karavan dünyasına hoş geldiniz.İyi ki geldiniz.Bir ivecocu olarak sevindim.Bir olsun bizim olsun.Sanıyorum 15 m3 olacak gibi.Sevgiler.

Gönlünüzdeki aracı en kısa zamanda toparlamanızı dilerim.

Sakarya 'da Saly Karavan
İzmir 'de Dolphin Karavan

Kalın sağlıcakla

Tevfik bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz amacınız ve aracınız hayırlı olur inşallah uçuk rakamlar aldığınızdan bahsetmişsiniz bizdende fiyat aldınızmı bilmiyorum ama forumdaki arkadaşların çoğu tanır bizi eğer yardımcı olabilirsek ne mutlu bize ;)

Tevfik bey hoşgeldiniz. Öncelikle iveco camper için uygun araç değil , camper 4+1 aile için uygun değil muhakkak alkovenli karavan almalısınız. Karavan üretimi yapan firmalar Tekirdağ Çorlu emeksan, Adapazarı erba saly ve başoğlu, Bursa imaj, İzmir ege karavan

karagozlers' Alıntı:
Tevfik bey hoşgeldiniz. Öncelikle iveco camper için uygun araç değil , camper 4+1 aile için uygun değil muhakkak alkovenli karavan almalısınız. Karavan üretimi yapan firmalar Tekirdağ Çorlu emeksan, Adapazarı erba saly ve başoğlu, Bursa imaj, İzmir ege karavan
Doğru iveco campır değil, karavan yapmak için bile uygun bir araç değil.(benim karavanım iveco)Ama alkovenli karavan ise Türkiye için uygun değil.Türkiyenin coğrafi durumu alkovenli karavan araçlar için uygun değil.Motokaravan için uygun.Eğer uzun süre gezmeyi ve her yerde 10,15 gün kalmayı düşünüyorsan, düzlüklerde gezeceksen, alkovenli araç almanı tavsiye edebilirim.Konakladığın yerlerde 20,25 tl park parasını da yabana atmamak gerekir. Alkovenli araçla her yerde konaklayamassın.Tabi 5.5 ton aracın harcayacağı yakıtı düşünmeden geçemessin! Benim aracım ivego.100 kmde 12.6 litre yakıt harcıyor.(ağırlığı 3800,3900 kilo)Tabi bu yakıtın içinde yaylalar da var.Türkiyenin kıyıları ulaşım bakımından biraz zor.Yaylaları çok güzel.Alkovenli araçla kaç kere çıkabilirsiniz bilemem.Eğer yayla aşığıysanız iveco taş gibi araba Eğer içini ustasına yaptırabilirsen.Arkadaki yatak135x185,Öndeki yatak 80x190.Bu arada karavanım satılık değil.Sevgiler.

Alkovenli karavan nedir?
Yada alkoven nedir?
Edit buldum :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60950.0

aslan28' Alıntı:
Alkovenli karavan nedir?
Yada alkoven nedir?
Edit buldum :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60950.0
Sorunuzu hangi amaçla sorduğunuz net değil.Bilgi amaçlı ise,bu sitenin içinde cevapları var.Biraz araştırırsanız bulabilirsiniz.Kaldıki sayfanızdaki araç dört çeker bir alkoven karavan.Üstelik markasıda İVECO.Sevgiler.

İveco 15.6 m3 Moto karavandan bir kesit.Sevgiler.

SAM_4857.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR