akınanılaltın
hAyrAn hAyrAn seyret ister kAtıl ister vAzgeç !
Ynt: Karavan Secimi İçin Yardım
Açıkcası benim karavan dan beklentim şu,
Yazın çıkıp camping alanlarını gezmek, denizin olduğu alanlarda konaklamak( hafta sonları ve senelik izinlerimde)
Kışın şartlar el verdikçe turlar düzenlemek diğer durumlarda ise İstanbul a yakın (şile gibi ) bir kamp alanına çekmek, hafta sonlarımı da orada geçirmek istiyorum.
Pino nun kalitesini tartışmam bile, güney karavanın iç malzemeleri 3-5 sene idare etse, dışı üstü su almasA, seyahat sırasında başımı ağrıtmasa sanırım bana ilk aşamada yeter.
Erba nın haftasonu karavanı da ilgi çekici aslında
Bir de eski, ithal karavanlar var tabi..
24 yaşımda ilk karavan tecrubem olacak inşallah.
omnitemporal' Alıntı:ilk karavanım güney marka idi, 4 metrelik olanından, 1.4 motor 70 bg peugeot 307 ile 2 yıl kullandım,çekiş konusunda kar ve yağmur olmadıkça hiç sorun yok, bir iki kez dik yokuşta ıslak zeminde çıkamadım,bence bu ölçüde bir karavanı çekecek araç en az 1.6 motor olmalı,dizelin torku daha yüksek olduğu için daha iyi olur
kalite açısından bakacak olursak güney ve pino kıyaslanamaz,bariz bir fark var,ama güney karavan iş görürmü görür,kalite beklentiniz çok yüksek değilse beklentinizi karşılar,ama daha kısa sürede yıpranır ve estetik değil,pino ya göre daha amatörce ve kullanılan malzemenin kalitesi düşük
bunu şöyle izah edebiliriz,ankaradan istanbula doğan slx ile de sorunsuzca gidersiniz ford focus ile de,tabii hymer vb gibi avrupa markalar var onlar bmw oluyor
Açıkcası benim karavan dan beklentim şu,
Yazın çıkıp camping alanlarını gezmek, denizin olduğu alanlarda konaklamak( hafta sonları ve senelik izinlerimde)
Kışın şartlar el verdikçe turlar düzenlemek diğer durumlarda ise İstanbul a yakın (şile gibi ) bir kamp alanına çekmek, hafta sonlarımı da orada geçirmek istiyorum.
Pino nun kalitesini tartışmam bile, güney karavanın iç malzemeleri 3-5 sene idare etse, dışı üstü su almasA, seyahat sırasında başımı ağrıtmasa sanırım bana ilk aşamada yeter.
Erba nın haftasonu karavanı da ilgi çekici aslında
Bir de eski, ithal karavanlar var tabi..
24 yaşımda ilk karavan tecrubem olacak inşallah.