Karavanlarda en büyük ihtiyaçlardan birisi perde ve sineklik tir. Bugüne kadar imal ettiğim camlara ek olarak akordion tipi perde ve sineklikler de yaptım ancak hep aradığım bir ürün vardı.Dışı aluminyum folyolu içi renkli kumaş görünümlü perde.Nihayet onu da buldum ve imalatına başladım.Bu perdenin en önemli özelliği dışa bakan yüzeyinin parlak güneş ışınlarını yansıtan folyo ile kaplı olmasıdır.Böylece sıcak yaz aylarında pencereden girecek olan güneş ışınlarıın ısı etkisini yüzde yüz azaltmış olursunuz.Bir ikinci avantajı sabahları geç kalkmak isteyen ve güneş ışığından rahatsız olanlar için yine yüzde yüz bir karartma sağlar ve son olarak diğer bir avantajı da geceleri içeride ışık olduğu zaman kumaş perdeler gibi silüet halinde de gölge halinde de olsa içeriyi asla göstermez.Bir perdeden beklenenden çok fazlasını veren bir üründür.Bu yola baş koymuş birisi olarak bu ürüne ulaşabilmek 2020 nin son ayına nasiboldu. Mutluyum ulaşmak istediğim hedeflerden birisi daha listeden çıktı. Çerçeve rengi konusunda sınır yoktur.Ayrıca ahşap desenli olan çerçevelerimiz de mevcuttur.Çerçeve kalınlık ve genişliği olabilecek minimum kalınlık ve genişlik olan 18 mm ve 30 mm dir zaten pile genişliği 15 mm dir.İnce ve dar kasalı bir ürün olması görüntüye ilave bir şıklık katar kaba bir görünüm vermez.Sineklikler karbon fiber malzemeden üretilmiştir ve yanmaz malzemedir.Set olarak size yıllarca huzurlu bir kullanım sağlar.Perdelerde olabilecek tek arıza her ne kadar dakron ip kullansam da (Piyasada bulunabilecek en sağlam ve kaliteli iptir) iplerin çok uzun yıllar kullandıktan sonra aşınarak kopması ihtimalidir.Bunun da değişimi çok ucuz ve çabukur. Ben daha önce yaptığım perdeleri de beğeniyordum ama bu benim hayalimdi bu ürünü bir başka beğeniyorum.Umarım sizler de beğenirsiniz.
Serdar Usta
0 538 457 03 60
Serdar Usta
0 538 457 03 60
Son düzenleme: