merhaba ben istanbul dan mehmet tatillerimi ve hafta sonu tatil kaçamakları için karavan kiralamak istedim.
günlük 250tl ile 350tl fiyatlardan bahsetti şirketler
sonra satın alıyım dedim baktım 30000-35000tl civarındaki araçlar bana göre değil
bazıları bakımsız masrafları var bazılarının son sahibi olursunuz.
50000-60000tl arası olanların biraz eli ayağı düzgün, yani bu kadar parayı da senede ortalama 30-40 günlük tatil için verilecek para değil sürekli kullansam para mevzu değil
maliyetleri düşürme ve kaliteli bir malzemeyle yapılacak karavan için ortak aramaktayım.
ortak karavan yapımındaki avantajlar şunlar olabilir.
herkesin hayali olan yüksek modelli bir araç üzerine yaşam bölümü yenilikçi ve kaliteli malzemelerle dizayn edilmiş karavan yaptırmak.
karavan için verilen bu paranın yazın ortama 30 gün kışın ise ortalama 15 gün için verilecek paranın bölünmesi
karavanı sadece 1 yılda ortalama 50 gün kullanıyoruz sonrasında garajda
otoparkta veya sokaklarda kalıyor
bir tatil programı yaparak yazın ve kışın örneğin devremülk usulütatil günleri programlanabilir
mekanik parçaların ve karavan malzemelerinin masrafları bölünecek
vergilerin masrafları yarıya bölünücek
benim bahsetmek istediklerim bunlar sizleri bekliyorum
günlük 250tl ile 350tl fiyatlardan bahsetti şirketler
sonra satın alıyım dedim baktım 30000-35000tl civarındaki araçlar bana göre değil
bazıları bakımsız masrafları var bazılarının son sahibi olursunuz.
50000-60000tl arası olanların biraz eli ayağı düzgün, yani bu kadar parayı da senede ortalama 30-40 günlük tatil için verilecek para değil sürekli kullansam para mevzu değil
maliyetleri düşürme ve kaliteli bir malzemeyle yapılacak karavan için ortak aramaktayım.
ortak karavan yapımındaki avantajlar şunlar olabilir.
herkesin hayali olan yüksek modelli bir araç üzerine yaşam bölümü yenilikçi ve kaliteli malzemelerle dizayn edilmiş karavan yaptırmak.
karavan için verilen bu paranın yazın ortama 30 gün kışın ise ortalama 15 gün için verilecek paranın bölünmesi
karavanı sadece 1 yılda ortalama 50 gün kullanıyoruz sonrasında garajda
otoparkta veya sokaklarda kalıyor
bir tatil programı yaparak yazın ve kışın örneğin devremülk usulütatil günleri programlanabilir
mekanik parçaların ve karavan malzemelerinin masrafları bölünecek
vergilerin masrafları yarıya bölünücek
benim bahsetmek istediklerim bunlar sizleri bekliyorum