Karavan Örnek Model ve Resimleri (3) Camperbox

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,271

yasiko

Kamp III
Yer
İstanbul
Bu modelin nasıl isimlendirildiğini bilmiyorum. Ben Camperbox diyeceğim.

Bunun trafik'e kaydı falan gerekmez bence.Yük gibi ( Mini Container) taşıyorsun.

1. Örnek

Egg Yolk Camper

http://www.eggyolkcampers.com.au/

setup1.jpg

setup2.jpg

setup3.jpg

setup4.jpg

Etiketler

Ynt: Karavan Örnek Model ve Resimleri (3) Camperbox

2. Örnek

Ken & Marie's C190 Camperback

http://www.campertrailers.org/ken_marie_camperback.htm

3. Örnek

Trayon Seeker 1830

http://www.campertrailers.org/trayon.htm

Merhaba Ahmet bey,
Slay karavanın yapmıs oldugu pikap ustu karavanlar hakkında ne dusunuyorsunuz,
Benım hosuma gıttı, aracı ıster karavanlı ıster karavanlı kullanma ımkanı sunuyor,
Merak ettıgım pikap ustunde ne kadar guvenlı bu arac randıman verırmı sızce,
Emeklı olmama 2 sene var bu aracı cıdı olarak dusunuyorum,
Selamlar...

3b.jpg

2b.jpg

4b.jpg

5b.jpg

6b.jpg

Merhaba bayar28,

Aynı konuyu http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14043.0 da tartışmıştık. Karavan1 arkadaşımızın verdiği cevap sanırım sizin için yeterli olacaktır.

Selamlar

Ahmet Oral

Geçen yıl Adapazarın'da Sally karavanda bu karavanı incelemiştim. Araç genel olarak bir karavancının isteklerini karşılamakla birlikte Özellikle ortadaki hareket alanının darlığı ve sürücü mahalliyle yaşam alanı arasındaki ,bağlantının olmaması eksik yönleri.

Ahmet bey gozumden kacmıs, Hatırlatmanız ıcın tesekkurler, Selamlar..

Haşmet bey bılgılendırmenız ıcın tesekkurler, Selamlar...

Merak ettim,

Bu trayon adlı modeli görünce aklıma takıldı. Altı karavan üstü çadır olan bu araç, şimdi bir kampinge girince hangi fiyattan hesaplayacaklar karavan mı sayılacak yoksa çadırmı. Malum bazı kampingler ne çadırın ne de karavanın enine boyuna bakmadan karavandan çadırın iki katı fiyat istiyorlar. Yoksa fiyatlarının ortalamasını mı ya da toplamını mı isterler acaba ??? ;D

güzel ama çadırlar biraz kullanışsız bence. ben ağustosta karadenize gittim gece dondum çadırda olsaydım buz tutardım herhalde :smiley:

Ahmet beyin gönderdiği örneklerdende anlaşıldığı üzere bu işin sonu yok. çeşit ve işlerlik farklı farklı. kısacası her kişiye, her keseye ve her zevke uygun birşeyler bulmak mümkün :smiley:

bymuammer bey eğer kaldığınız yerde elektrik temininiz mümkünce fotografta gördüğünüz demirdöküm fan şubat ayında bile cadırın içini nefes alınamıyacak kadar sıcak yapabiliyor.

preview96.jpg

ömer bey kusura bakmayın cadırlar hakkında pek bilgim olmadağı için öyle düşündüm :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR