Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende sizin gibi kiralık bir karavanla tatile çıkıcam ve ister istemez araştırma gereği duyuyor insan ama formdanda izlediğim kadarıyla doğaçlama gezenler çok daha güzel izlenimler ve rotalar tespit etmiş ve daha güzel şeyler,maceralar yaşamış oluyorlar ve sanırım karavancılığıda güzel kılan bu hoş kalın zaman AKİYO
Telefonumu sanırım daha önce vermiştim,
0535 294 86 55 beklerim doktor.
Birinci gün öğlene kadar Çanakkale de sonrasında Bozcaada da olacağız, hanımın halası ve eniştesi orada yaşıyorlar 80 yaşında lar, birde hanımın kuzeni yılbaşında vefat etmişti malum mezarlık ziyareti olacak.
Beni ararsanız görüşürüz.
Hocam karavani teslim aldiniz herhalde.yaptiginiz islemler vekaravan ile ilgili gorusleriniz ve tavsiyeleriniz...ayrica bana sunuda soyle yapin diyecekleriniz icin muratcomert06@gmail .com adresine mail atarak beni bilgilerdirirseniz cok memnun olurum.....simdiden mutlu ve huzurlu tatil gecirmeniz dilegiyle iyi tatiller..8)
Duş,elektrikli wc,hermetik su ısıtıcısı,12-220 volt kabin kliması,internet,uydu tv,buzdolabı,güneş panelleri,her türlü mutfak eşyası,masa,sandalye,havlu,ocak,tuz yağ,deterjan,tava tencere,eksik yok, şuda olsaydı dediğimiz birşey yok