varbitsa ses ver.... Mesajlar 19 Tepkime Puanı 0 Yaş 56 Yer istanbul 22 Tem 2015 #33 Ynt: Karavan Kervanına Bende Katıldım. .. kamp ıı levent bey erdogan bey kepinize çok tşk ederim hoşbulduk kamplarda görüşmek ve tanışmak ümidiyle saygılar...
Ynt: Karavan Kervanına Bende Katıldım. .. kamp ıı levent bey erdogan bey kepinize çok tşk ederim hoşbulduk kamplarda görüşmek ve tanışmak ümidiyle saygılar...
E enisankara Ana Kamp Mesajlar 20 Tepkime Puanı 1 Yer Ankara 26 Tem 2015 #34 Ynt: Karavan Kervanına Bende Katıldım. .. Hayırlı olsun,Allah en güzel anlarınızı sevdiklerinizle beraber yaşatsın.
Ynt: Karavan Kervanına Bende Katıldım. .. Hayırlı olsun,Allah en güzel anlarınızı sevdiklerinizle beraber yaşatsın.
varbitsa ses ver.... Mesajlar 19 Tepkime Puanı 0 Yaş 56 Yer istanbul 26 Tem 2015 #35 Ynt: Karavan Kervanına Bende Katıldım. .. Âmin çok tşk ederim Enis bey aynı temenniler sizin içinde olsun saygılar,,,
Ynt: Karavan Kervanına Bende Katıldım. .. Âmin çok tşk ederim Enis bey aynı temenniler sizin içinde olsun saygılar,,,