Karavan İmalatında Kullanılmak Üzere Ultra Hafif Ahşap Malzeme Bilgisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan polipan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,130
merhabalar
bende kendi karavan imi yapiyorum.bu malzeme ilgimi ceketi .yanliz paylaşımlar eski tarihli.bu malzemeyi istanbulda nerde bulabilirim.şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Merhaba, iki ürün arasında pek bir fark göremedim, ilkel denemelerim karşılığında da pek bir fark oluşmadı ama dediğim gibi yöntemler ilkel olunca buraya yazmayı pek doğru bulmamıştım.

Herhangi bir fark elde ettiniz mi? Konu en heyecanlı yerinde kalmış resmen))

Ynt: Karavan İmalatında Kullanılmak Üzere Ultra Hafif Ahşap Malzeme Bilgisi

Ben Fuat Beyden 24 Plaka 3.2 mm. 5 Plaka da 20 mm. polipan aldım.
Fiyatı hafifliğinin yanında önemsenecek bir şey değil.
Kazandırdığı yarı yarıya hafiflik göz önüne alınınca,
1000TL yerine 1500 TL verseniz ne olur.
Zaten karavanın haifiliğinden benzinde-mazotta kurtaracaksınız bu parayı.

Kesinlikle öneririm.
Bu malzemeyi Türkiyeye getirdiği için, açık söylemek gerekirse, teşekkür ederim.
Zira beni boş yük taşıma hamallığından kurtardı.

abi bı yorumunda (sanırım kendı yaptıgın karavan konusu) kullandıgın kontraların agırlıgı hesaplaman ıle tutmamıs yaklasık 1,4 fazla gelmıstı.. o urun bu urun mu ?

abi bı yorumunda (sanırım kendı yaptıgın karavan konusu) kullandıgın kontraların agırlıgı hesaplaman ıle tutmamıs yaklasık 1,4 fazla gelmıstı.. o urun bu urun mu ?

Hayır.
O ürün, 2 yanı polyester kaplı, içi 4cm 30d eps kaplı,iç karkası profil olan bir dizayn idi.
Ağırlığından dolayı maalesef,onca maliyetine rağmen çöpe atıldı.

Bu arkadaşımızın sattığı kontralar,aslında çok kaliteli,
ama daha çok mobilya dizayn ve imalatına uygun.
Çok esnek ve kalınlığına göre belli yarıçapa kadar rahat kıvrım alabilen bir malzeme.
Sıradan kavak kontra bu iş için uygun.
Fiyatı bu malzemeye göre daha hesaplı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,833
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

SON KONULAR

Geri