Karavan Dünyası Yönetim Kadromuz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,840

Ynt: Karavan Dünyası Yönetim Kadromuz

Yeni yönetime başarılar diliyorum.
Ebru hanımın değerlendirmesini de gözardı etmeyip gelecekte olacak yapılandırmalarda bayanlara yer vermenin gerekli olduğunu düşünüyorum :smiley:

Emeği geçen ve geçecek olan herkese teşekkür eder,kolaylıklar dileriz. Yolunuz açık olsun.
Antalya KKD.

Ebru Yetim' Alıntı:
Tüm kadroyu tebrik ediyorum .
Dikkat çeken bir durum var .Bayan yok aranızda .Sanırım karavana ait ne varsa erkek egemen olarak kalmaya mahkum .Bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum .
Yanlış anlaşılmasın .Kendi adıma değil .Zira böyle bir şeye vaktimde yok .Ancak kendiminde yaşadığı bazı olumsuzlukları düşündüğümde ,hakarete varan yorumlarla yazım sabote edildiğinde ,bir kadın bakış açısı ile yaklaşacak ve işi o kadar uzatmayacak bir bayan yönetici olsa idi diye düşünmedim değil.Onun harici zaten karavana dair ne varsa gelişmesi için kadın eli de değmeli diyorum herşeye .

Ebru hn. gezenbilir forum sayfasında kendimi yalnız hissederken sizin çok net ve olumlu görüşünüzü belirtmeniz çok hoşuma gitti....

güngör' Alıntı:
Ebru hanım merhaba,
çok erken mahkum etmişsiniz oysaki daha çok yeniyiz ve yapılacak çok iş var, şartlar olgunlaştığında kadın eli tabiki değmeli.

Federasyonumuz 7.yılında
Gezenbilir 8.yılında

Levent Bey'in cevaben yazdıklarını da gözardı etmeyelim şimdilik. gelecekte hanımlarıda görmek isteğimiz saklı kalmak kaydıyla . ;) ;)

Selamlar...

Antalya KKD. Yön.Krl.Bşk.
Leyla Özdağ

Yönetimdeki dostlara başarılar dilerim. Gayretleri için teşekkür ederim.

Hüseyin Işıl

YENİ OLUŞUMA KATILAN VE MUTLAKA ÇOK EMEK SARF EDECEK ARKADAŞLARA KOLAY GELSİN.HEPİNİZE SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNARIM.

Yönetim kadrosunda kadın bulunmamasının büyük bir eksiklik olduğunu düşünüyorum. Başarılar dilerim.

merhaba saygideger Gezenbilir takipcileri,
yurt disinda yasiyorum, Turkiye'ye cok nadir geliyorum ancak bundan boyle hic olmazsa senenin yarisini ulkemde gecirmek, ayni zamanda da gezmek amaciyla bir karavan almak dusuncesindeyim.
aklimda iki ihtimal var;
1- ciple gelip, karavani Turkiye'de takmak, donerken de birakmak.
2- panelvanla gelip karavana cevirmek, onunla dolasmak ve donmek.
herseyden once; ehliyetim B sinifi, hic karavan cekmedim veya panelvan /motorkaravan kullanmadim. bir tanidigin karavaninda veya kiralik olarak, tek gun dahi karavanda kalmadim, ama cadirciligi cocukluktan beri severim. fitness ve yuzme sporlarini haftanin 6 gunu duzenli yaptigimdan kuvvet, dayaniklilik ve uyum sorunlarim yok. amac dogada olmak ve gezmekse, asgari minimuma raziyim. yine de bu kucuk evlerde dus/tualet ve yemek/bulasik isleri nasil olur diye merak ediyorum. gelirken de ben ve yanimda bir hanim olur, 2 kisiden fazla kalabalik olmaz.. ilkbahar ve sonbahar donemi, yaklasik 3 er aylik periodlarla gelmek ve doyasiya gezmek istiyorum. amacim, bu sure zarfinda surekli karavanda yasamak ve olabildigince cok gezmek.
cekme karavan olarak; teardrop /caretta tarzi kucuk karavan bile dusundum ama bir sure sonra once yanimdaki, ardindan ben bezerim diye vazgectim. araba yabanci plaka ve ehliyet B sinifi, ruhsat dertleri ve trafik cezalari olmasin diye, max 750 kilo ve yaklasik 4 metrelik karavanlara baktim.. cekme karavan sisteminde; 5 m. araba + 4 metre karavan + min 1 m. ara bosluk, eder 10-11 metrelik otobus uzunlugu. ne kadar pratik olur?
motorkaravan olarak aklimdaki, mercedes sprinter cargo almak, ilk Turkiye'ye geliste icini karavana cevirmek ve gezip donmek.. onlarin cargo bolumlerinin uzunlugu bildigim kadariyla 3.5 m.civari ki bana yeter diye dusunuyorum. daha uzunlarinda 4 m.ve hatta daha ustu olabiliyormus. yukseklik ve genislik bilmiyorum ama yuksekligi ayakta duracak kadar, genislik de arka kisma yatagi enlemesine yerlestirecek kadar olmasi yeterli. bu araci kullanmak icin B sinifi ehliyet yeterli olur mu ?
her iki ihtimal icin de dusuncelerinizi, ilave onerilerinizi ve tecrubeyle sabit tavsiyelerinizi degerlendirmek isterim.
pesin tesekkurlerim ve sizlerle gezilerde kamplarda tanismak umuduyla..

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.