Plakanın üzerinde ülke kodu olan yerde de editleme yapılmış. Ama TR yazamamış. Hollanda plakalı gibi duruyor ama Hollanda da 10 ile başlayan plaka yok sanırım.Ben iki saat kadar uğraştım, galiba 1000 üzeri resim baktım, orijinallerini bu sefer maalesef bulamadım. Sanırım daha evvel indirdikleri resimleri, o araçların satılıp resimlerinin kaldırılmasından sonra bu siteye yüklüyorlar ? Resimlerdeki bütün olası bilgiler de temizlenmiş. Belki orjilaninde de yoktu ?
Fakat Şadan beyin de dediği gibi, nedense mizansende acemice çarşaflamışlar !
Açıkcası Bandırma’ya bu kadar kar yağdığını bilmiyordum ( Damın eğimine bakın ! )
Eh, bunu da yutan varsa, artık bizden de kabahat gitti demektir.
Ekli dosyayı görüntüle 67825
Dolandırıclar mı mesaiyi bitirdi, yoksa bizler mi takibi bitirdik... !
kardeşim bi tomar para veriyoruz bildik yerlerden ve markalardan edinmek lazım diye düşünüyorumYnt: Karavan Dolandırıcılarına Dikkat !
Üç dört ay önce bende böyle avrupa ve uygun fiyatlı bir karavan görünce çok heyecanlanmıştım.Sanırım Karadeniz in bir ilçesinde idi.Prensibim iyice araştırmadan hiç bir işe atlamam.Karavanın resmindeki markadan yola çıkarak araştırma yaparken aynı resimlere yabancı bir ilan sitesinde rastladım.Gece 22 sıraları filandı.Adama telefon açtım hafta sonu geleceğimi söyledim.Yarın kapora çıkarayım dedim.O ısrarla şimdi gece vakti gidip bankamatikten kapora yollamamı istedi.Karavanı bana rezerve et yarın sabah çıkaracağım dedim tamam deyip kapattık.Ertesi gün ben aramadım tabi, öğleye doğru o aradı karavanı alacakmısın kapora çıkaracaktın dedi.Ben de bu karavan sende mi emin misin dedim.Biz Egeliler Karadenizlileri mert sözüne güvenilir insanlar olarak tanıdık şimdiye kadar utanmıyormusun böyle sahtekarlık yapmaya dedim.Pat kapattı.
Gene aradan 1 ay kadar sonra aynı tarzdan bir ilana mesaj yazdım.Karavanınızı çok beğendim ama ayrıntılı bir kaç tane daha fotoğraf yollayın hemen 1000 Tl kapora çıkarıp rezerve edeyim dedim.Hala bekliyorum ;D
Teşkilat yine faaliyette galiba..
Avrupa karavan Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 714948149
Erzurum Yakutiye ye pek benzetemedim ben..