Karavan Depolama Alanı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karavansewer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 532

karavansewer

Yeni Üye
Mesajlar
7
Tepkime Puanı
0
Çekme karavan almayı düşünen biri olarak Ankara'da (kullanmadığımız zamanlarda depolama amaçlı) park edebileceğimiz yerler var mı?
 

Etiketler
Diyanet'in oradaki Ahmet Hamdi Akseki Camii olarak Gmaps'ten bakıp gördüğüm camiinin altında kocaman bir kapalı otopark var. Yüksekliğini uygun gördüğüm bu otoparkta eskiden çekme karavanlar saklanabiliyordu ama son durumu mutlaka önceden gidip araştırıp soruşturmak lazım. Ben buraya bakalı çok uzun bir zaman geçti ve fiyat konusunda da bilgi veremeyeceğim.
 

Ben bir zaman karavanımı bir Tır Parkında saklamıştım. Buraya aylık belli bir ücret ödüyordum ve açıkhava olduğu için akülerim de ölmedi.

Burası da Gmaps'ta şu anda Gölbaşı Yedi Emin Otoparkı olarak geçmekte. Burada yer kalmamış olması muhtemel çünkü hızla dolmaktaydı.
 

SON KONULAR - FORUM