bendeT3' Alıntı:sayın Hudey,plexglass cam ölçülerizi ve adet bildirirseniz size yardım edebilirim.
Sayın arkadaşım,sizin gezemediğiniz (ruhsat,proje,fatura ) sorunları olan karavanı nasıl satmayı düşünüyorsunuz.Bu bahsettiğiniz prosedürleri alıcı çözebilirmi ? siz uğraşmak zor diyemi çözmüyorsunuz ?birde özellikleri nedir karavanınızın mümkünse resim koyabilirmisiniz.Mobil se ilgilenen arkadaşlar var.hudev' Alıntı:merhaba dostum.karavana ilgim babamla beraber karavan yapmakla başladı bundan yaklaşık on yıl falan oldu.ilk karavanımızı satar satmaz yenisini yaptık ve o şu an hala bizde ve kullanıyoruz.zaten vitara yı alma amaçlarından birinci sebepte karavanımızdır.ne yazıkki öyle bir ülkede yaşıyoruz ki bunu zaten sizlerde çok iyi biliyorsunuz girişimci ruh nasıl yok edilir prosedürler,yasal engeller ve bürokrasi nasıldır bilirsiniz.ve bizde karavanımızı şöyle göğsümüzü gere gere gezemiyoruz.çünkü faturadır projedir,ruhsattır uğraşır durursunuz.şimdi bu aralar yaptığımız karavan a müşteriler sıkça gelmeye başladı. ve babamla bende yavaş yavaş yeni projelere daha profösyonelce başlamak istiyoruz.satarsak.belkide eski bir karavan alıp tadilatta yapabiliriz.çünkü ruhsat konusunu çözmek istiyoruz.kendimiz çıkarmaya kalksak binbir dereden su getirtmeye kalkıyorlar.yada kimse birşey bilmiyor. bakalım kısmet neyi gösterecek.önce karavanı satmak gerisi daha sonraki planlar.şimdilik bu kadar.saygılar.
bendeT3' Alıntı:Sayın Levent ZİRVE, formaliteleri ve birtakım etapları olan birtürlü katılamadığım ama misafir statüsünde kalarak geriden izlediğim sitenizde arkadaşlarınızın yazışma ve serzenişlerini zevkle takip ediyorum.Mesaj sayım az olduğu içinde hadi deyince de bildiğimiz ve paylaşılması gereken bilgileri iletme zorluğu çekiyorum.Kısaca konumuza dönersek ,arkadaşın gereksinimi olan camları (plexi olan açılan kısım) şimdilik fason alarak orjinaline çok yakın ve kaliteli bir şekilde imal ediyoruz.İş yerimiz Ankara da,çok yakın bir zamanda " ANKARAVAN" Adıyla sizlerin arasında olmayı arzuluyoruz. Selam ve saygılar . GSM. 0532 447 00 45
drares' Alıntı:Üretici firmanın elinde mevcuttur, ancak kendi üretimleri camlar çabuk arızalanıyor, çatlama yapıyor. Ekonomik durumunuz müsaitse avrupa cam öneririm.Ayrıca ulusal kamp karavan platformunun resmi sitesinde bununla ilgili bir topik vardı, göz atmanızı öneririm.Karavanınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın...
Merhaba
Ben yat ve otomobil işleri ile uğraşıyorum depomla çıkma temiz bir çok parça var. Otomobil camları plexiglaslar var renkli renksiz
eğer bana karavanınızın resimlerini gönderirseniz(ölçüleri ile) size yardımcı olurum.Fitilli fitilsiz fark etmez her konuda bilgim var
iyi günler
Yılmaz Usta
05383296828
Ama yolunuz bu ytaraflara düşerse bana karavanınızı getirin size en iyi şekilde her tarafını güzelce yapıp 10 numara teslim ederim. Boyası elektrik elektronik(haberleşme) elimde her çeşit anten özel kalitelli kablolar var. Ayrıca güvenlik kameraları takarım.Geriyi görmeniz için de arka tarafa kamera ön tarafa da geriyi görmeniz için monitör takılır.
yilmazmotorsports.tr.gg
yilmazmotorsports@hotmail.com
Her türlü çözüm uygulanır
alpa1959' Alıntı:arkadaslar bu hafta bir basoğlu karavan aldık ama cok hor kullanmıslar doğrusunu isterseniz cokta acemiyiz bu konuda camlarını degiştirmek istiyoruz fakat bu konuda yardımı olacak bir oneri bulamadık lütfen yardım edermisiniz plexsi cam nerede bulabiliriz şimdiden tesekkürler ???