Ynt: Karatay Belediyesi Karavan Park
niycel' Alıntı:
Konya Karatay belediyesi karavan parkı açılalı 2 yıl olmuş ama kimsenin haberi yok. Tuvalet, su, elektrik, sıcak su ile duş, wifi internet, her yanı kapalı özel güvenlikli ve ÜCRETSİZ konaklama imkanı sunuyor.
Karatay Belediyesine teşekkürler.
Fotolarını daha sonra ekleyeceğim.
Ben 3 kez bu karavan parkına gidip kalmış bir karavancı olarak şunu söyleyebilirim güzel bir karavn parkı alanı ama sıcak su yok bu bilinmeli internet yok diğer her şey mevcut navigasyon koordinatları (37.869672, 32.550309) yada (+37° 52' 10.82", +32° 33' 1.11") dır. Hangi sistemikullanıyorsanız o koordinatları dikkate alın.
Son gidişimde korumalar yerli ve tek karavanlara yasak dediler zorladım ve kaldım sonra bursa karavan derneği başkanımız Erdinç bey belediye başkanı ile yaptığı yazışma sonrasında böyle birşeyin olmadığını bildirdi
Aşağıda bu yazışma mevcuttur.
[Karatay belediyesi karavan parkı ile iletilen...
Erdinç Bağcigil 21 Mayıs 15:26
Karatay belediyesi karavan parkı ile iletilen şikayete Karatay belediyesinden aldığımız cevap aşağıda dır. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.
''Karatay Belediyesi
16:01 (23 saat önce)
Kime: bana
Karavan parkı 24 saat hizmet vermekte olup, yerli ve yabancı bütün kamp
araçlarına açıktır. Süre ile ilgili herhangi bir kısıtlama yoktur.''
-------------------------------------------------------
Not: Gerek duymanız halinde cevaplarınızı *http://www.karatay.bel.tr/baskanmesaj.asp* adresinden geri dönüş yapabilirsiniz.
Konya Karatay Belediyesi
Tel : 0332 350 13 13
Fax: 0332 350 88 72]
Bilgilerinize