Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
18.04.2010 pazar günkü gezimizle ilgili fotoğrafları, ayrıca Yaşar Hocamızla ve Erhan Hocamızla yaptığımız keşif gezilerinden de biraz fotoğraf ekliyorum.
Bugün gezenbilir.com'un anasayfasında aşağıdaki cümleyi okudum, sizinle paylaşmak istedim.
" Unutmayın ki yaşam, aldığımız soluklarla değil, soluk kesen anlarla ölçülür (George Carlin) "
Karamağara koyunda Orkinosları ve martıları avlanırken fotoğraflarını çeken arkadaşlarımızın, çektikleri fotoğrafları site de paylaşmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.
Gidiş yolu güzergahı ile ilgili düzeltme: Yaşar Hocamızla keşif gezi günü Dağdüzü köyüne çıkmıştık. 18.04.2010 tarihindeki gezi de Dağdüzü köyüne yol çok uzayacağı için uğramadık.
Hocam ellerinize sağlık ben hala resimleri makinadan bilgisayara atacak zaman bulamadım çünkü pazartesi zor yollar ekibiyle gülderen köyünden fırnıza geçtik güneş çarpmasından dolayı Aydın bey hastalandı biraz erken bitirdik günü. Bugün işleri yapıyorum yarın yine biryerlere tırrrmanacağız
ayrıca Sevgili Mehmet Becce'nin kullandığı arabaya binince bizim yaptığımızın off road değil belki oooooof of road olarak kategorize edilebileceğini öğrendim
Buarada aracımı kumdan çıkarmak için yardım eden ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum..
Biraz lastiklerimin kuma uygun olmayışı, birazda aracımı yavaş kullanmamdan dolayı tucson azda olsa beni ve arkadaşlarımı yordu