Tesekür ederim ..amaç' Alıntı:Tebrikederim.
34sel' Alıntı:Gerçekten de Mustafa Sarıgül'e benzemiş.Resimler çok başarılı. Çok özenirim çizim yeteneği olanlara)
Karikatür denemelerim var sonra paylasırım inş.Mavidoğa' Alıntı:Karikatür de denemelisin!
eftaLYa' Alıntı:Sedat süper olmuş
nuket' Alıntı:"hamsi" isimli cizimin bana iyi yer etmis, defter sayfasinin kareleri bile rahatsiz etmiyor, tekrar görmekten memnun oldum, basarilar
Merhaba Sözlerinizin kırıcı oldugunu düsünmüyorum ..Tavsiyen icin tesekkür ederim ..acemi80' Alıntı:Mehmet, Cesaretin ve gayretin için seni kutlarım. Ancak "çok güzel" ve "süper olmuş" görüşlerine katılamıyacağım. Bence yaptıklarını sergilemekte acele etme. Mademki portre çizmeyi seviyorsun portre çalışmalarının temelleri ile ilgili biraz daha hazırlık yaparak çalışmalarını tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim.
Çok güzerl olmuş diyerek geçiştirmek belki daha kolaydı ama. "Dost acı söyler" ata sözündeki manaya uygun olarak ben zor olanı seçtim. Sözlerim kırıcı olduysa özür dilerim. İlerde iyi bir sanatçı olabilirsin ama , çalışmalarına teorik temeli biraz daha kuvvetlendirerek devam etmelisin.
Başarılar.
yucesan' Alıntı:Merhaba Sözlerinizin kırıcı oldugunu düsünmüyorum ..Tavsiyen icin tesekkür ederim ..