Karadenizin El Değmemiş Yaylası Ancumah (ZENO)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meseregan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,554
Ynt: Karadenizin El Değmemiş Yaylası Ancumah (ZENO)

Bu da Ben...

DSC01347.jpg

Etiketler

Arkadaşlar ; bu geçen dönme içinde genelde şehirde oldugum için bir kaç şehir resmi çekme ikanım oldu. Başka bir başlık altında onlarıda göndereceğim umarım yorumlarınızı esirgemezsiniz. Yeni makinemle çektim ) :smiley::smiley::smiley:

DSC01282.jpg

Arkadaşlar Kampçılık bölümünde "uzungölden" ve fotoğrafçılık bölümünde "Ceyhanda sıradan bir gün " adıaltında resimlerimi yüledim umarım begenirsiniz
Saygılar.

harika görüntüler ahhhhhhhh karadeniz ahhhhhhhhhh bi çıkabilsem şu karadeniz turuna geri gelmeyecem.....

Paylaşım için teşekkürler

çok güzel fotolar....eline , yüreğine sağlık....

Arkadaşlar Bolu- Yedigöller KAmp ve Orman yürüyüşü etkinliğimiz var..18-19 Nisan 2009 tarihinde katılmak isteyenler aşağıdaki linkten bilgi alabilir....
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29584.20;topicseen#lastPost

of ya bu karadeniz beni öldürecek .keşke alışmasaydım şuraya diyorum arkadaşlar işyerinden herşeydahil tatile giderken antalyaya bende yaylalarra çıkıyorum satlerce yol yürüyorum bidaha dünyayay geliyorum .
arkadaşım paylaşımın için saol harika .............ah bu karadenizin değerini ne zaman anlayacak insanlarımız.

Dostum aslında istemiyorum yoğun ilgi olmasını. Sonra her yer plasti atık,çarpık betonarme yapı dolacak .
Bu arada Tesekkürederim.
Sizinde resilerinizi bekliyoruz.

Remzi Bey aslında görünüşte öyle gibi , ama insanın yapısında olan bir şey bu tüm suçu halkımıza atmaya gerek yok. Tüm insanlar aynı.
Bizim hatamız eğitimin çok zayıf olması.

arkadaslar meseregan arkadsımız oraya gitmiş ama farklı bi yoldan ben size tam olarak bilgi vereyim cunku orda doğduk buyuduk ve bizim yayladır orası trabzon ili çaykara ilçesi ulucami(zeno) koyunun yaylasıdır bilgi isterseniz herturlu verebilirim şimdi guzergahı tarif edeyım size ofa geldikten sonra caykara tabelasından giriyoruz yaklasık 20-25 km gittikten sonra dernekpazarı denilen ilçeyi gecıyoruz caykaraya gelmeden sola donen bi yl var ulucami diye yazar zaten o yola giriyoruz direkt olaraz zenoy acıkıyoruz ardından kıme sorsanız size gosterır yolu hatta surmeli ilkoğretı okulunu bulun hemen onunden yukarıı dogru yaklasık 25 km yukarıya cıkıcaksınız ve ancumahtasınız :smiley:) baska extra bilgi isteyen arkadas olursa bilgilendirebilirim

meseregan' Alıntı:
Dostum aslında istemiyorum yoğun ilgi olmasını. Sonra her yer plasti atık,çarpık betonarme yapı dolacak .
Bu arada Tesekkürederim.
Sizinde resilerinizi bekliyoruz.
aynen katılyorum ama siz anladıgıma gore bilinçli insanlarsınız heralde yaylarımızı kırletmezsiniz hatta ben size bi kıyak daha yaparım cok daha guzel yerler tarıf ederım ;) yaşadığınızı gercekten hissettiren yerler :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR